Şimdi Ara

Ipad mini ios 8.1 deneyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trcpt

quote:

Orijinalden alıntı: wolkodav

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cihaza fazla yüklendim bırakmadan yeniden başlatayım dedim cihaz yeniden başladı ve ekranda güncellemeler kontrol ediyor yazıyordu hemen kapatım dfu moduna aldın ne yapıcam arkadaşlar :S yardım lütfen

Buzlu suyun içine koy 😃😃😃

hocam besbelli sana dalga malzemesi çıkmış ama zor durumda kaldım ve bilenlerden yardım istedim boş muhabbet yapıp yer işgal etme.

Dfu moda dan cıkartmak basıt acma tuşuna bas acılmıyorsa ireb indir cihazı bağla pc ye cart acılır yaw

Farklı bir programlada olsa açtım :) cihazı sıfırlamıştım ama yine indiriyor ios 8.1 i nasıl durdurucaz yada silicez bilgin var mı?

Güncellemeyi iptal et var ota da ordan iptal edersiniz

ben göremiyorum onu hocam :S

Ayarlar-genel-yazılım güncelleme -iptal

İptal sçeneği yok hocam :S bir de bu ttnet in verdiği ipadmini only wifi ipad mini kaç oluyor?

vardır yaw denedıgım menu de en azından guncelleme denetle olması lazım ,ıpadın modelını ayarlar -genel -hakkında -model kısmında yazan kodla ögrenebılırsın :) o okud google a yazdıgında cıkar zatı neyın nesı modelmıs

Hocam sence 8.1 i indirip kurmasam mı ileri de ki sürümleri kurmak zorunda kalmadan güncellenen uygulamaları düşük ama son sürüm olmayan sürümle kullanma şamsı doğurur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad miniyi dün 7.1.2 fen 8.1 e güncellendim. Herhangi bir problem yok. Hatta batarya performansı daha iyi oldu. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cihaza fazla yüklendim bırakmadan yeniden başlatayım dedim cihaz yeniden başladı ve ekranda güncellemeler kontrol ediyor yazıyordu hemen kapatım dfu moduna aldın ne yapıcam arkadaşlar :S yardım lütfen

Buzlu suyun içine koy 😃😃😃

hocam besbelli sana dalga malzemesi çıkmış ama zor durumda kaldım ve bilenlerden yardım istedim boş muhabbet yapıp yer işgal etme.

Dfu moda dan cıkartmak basıt acma tuşuna bas acılmıyorsa ireb indir cihazı bağla pc ye cart acılır yaw

Farklı bir programlada olsa açtım :) cihazı sıfırlamıştım ama yine indiriyor ios 8.1 i nasıl durdurucaz yada silicez bilgin var mı?

Güncellemeyi iptal et var ota da ordan iptal edersiniz

ben göremiyorum onu hocam :S

Ayarlar-genel-yazılım güncelleme -iptal

İptal sçeneği yok hocam :S bir de bu ttnet in verdiği ipadmini only wifi ipad mini kaç oluyor?

vardır yaw denedıgım menu de en azından guncelleme denetle olması lazım ,ıpadın modelını ayarlar -genel -hakkında -model kısmında yazan kodla ögrenebılırsın :) o okud google a yazdıgında cıkar zatı neyın nesı modelmıs

Hocam sence 8.1 i indirip kurmasam mı ileri de ki sürümleri kurmak zorunda kalmadan güncellenen uygulamaları düşük ama son sürüm olmayan sürümle kullanma şamsı doğurur mu?

Valla ben güncellemeden uygulamaya giremiyordum nalet ettim arkadaş,misal bankada işin oluyor uygulama yok efendim güncel değiş güncelle öyle gir ,maç izlicem uygulamaya giriyorum güncelle 8.1 e filan ,ara sürümlerde güncelleme sıkıntı olmuyor da malum ios 8 cıktı illa 7 den 8 e geçmenı ıstıyordu bence elim mahkum geçtim ,8.0 berbat ötesiydi de su an 8.1 de baya düzeldi ama arada maven + da forumda yazı yazarken klavye geriden gelıyor yazdıkların öyle sorunlar oluyor işte ama genel anlamda iyi he bide açıp kapatırsam 5-10 sn tepki yok cıhazda neye basarsan bas ama sonra toparlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iOS 6 da iseniz tamam yüklemeyin ama 7 de falansanız 8.1 biraz önce yükledim ve biraz daha toparlamışlar. Ama bundan sonra apple cihaz alırsam ilk sürümü uzun süre güncellemeyeceğim.

Ekleme: 8.1 ile safari baya kendine geldi.ayrıca mutlaka herkes ayarlarda hareketi azalt ı seçmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 26 Ekim 2014; 11:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.