Şimdi Ara

ipad mini mi alayım samsung note 8 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kayra39

Birinde 512 RAM var (iPad Mini), Birinde 2 GB RAM var(Note 8") Seçim sana kalmış.

Not: Ha bide 1.6 GHz ti unuttum.
    Dipnot: iPhone kullanıcısıyım.

Birinde iOS digerinde Android var. Samsung her zamanki gibi donanima abanmis ancak bir sey yapamaz. iPad.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

ısrarla her insana sölemekten sıkılmıyorum şu ana kadar iphone ve memnun olmayan ve telefonunu beğenmeyen insan görmedim açıkçası

İkinci el bölümünün neredeyse tamamının satılık ipadlerden oluşmasını bu engin sevgi ve bağlılığın bir tezahürü olarak mı açıklamak gerek o zaman?

Ipad kullananların sayısının samsung tablet kullananlardan çok daha fazla olmasından olmasın bu durum ?
    Üst seviye tabletlerde kullanım olarak %80 ipad %20 diğerleri anca vardır. Doğal olarak alanı-satanı da oranla fazla oluyor.

Konuya gelince ipad mini diyorum tabi ki, ipad almam diyorsanız win 8 pro tabletlere yönelin tablette androide verilen destek malesef çok zayıf.
    Üstelik ipad mini modeli epey uygun fiyata bulunabiliyor, daha iyi bir seçenek olmasına rağmen note'dan bile ucuzdur yani. Mini modeli zaten fiyatta rekabet için çıktı.
    Ayrıca androidde 8gb ram bile olsa kasar ve kitlenir onun kaçarı yok, 2013 cihazların kastığı kitlendiği oyunlar iphone 4'te rahatça çalışıyor bu bile optimizasyon olayını özetler.

• İpad

• bnce herkez şunu atlamış özellik olarak en belirgin seçme nedeni samsung note 8 de telefon olarak kullanabiliyoruz eger minide bu tel görüşme olayı olsaydı kabul çok

üstün sayılıcaktı ama not 8 daha mantıklı secim olacak telefon ve msj atma olayından.ipod mini alırsak var hemde cep telefonu taşıcaz biraz komik olurdu

mantıklı seçim note 8
  • yazılım farkı karsılastırılamaz bile. optimizasyon sorunları vs.

• ipad
  • ipad mini kullanıcısı olarak sana note 8 i öneririm

gibi bir yorum bekleme . o yorum asla gelmez
    ben ipad mini kullanıyorum, sana tavsiye ederim çok şık , hiç kasma-donma yaşamadım daha
  • Bütün telefonlarım samsung oldu, s3 de kaldım, ipad2 kullandım, ipad2yi çok çabuk öğrenen anneme verdim, ben de tasarımına hayran olduğum ipad mini 3g aldım. İpad mini kullanmaktan mutlaka zevk alacağınız, son derece yeterli bir cihaz ve oldukça taşınır. Note 8 inceledim, yazılım, istikrar açısından ipad den aşağı kalmaz, hatta kalemi ile oldukça ileri bir üstünlüğü de var. ancak görüntüsü maalesef çok kötü, berbat bir tasarımı var. İpad mini ile benzer tasarıma sahip yapsalardı bu sefer tablette de samsung derdim ama şu haliyle diyemiyorum. Flash vb şeylere takıntın yoksa ipad mini. Çirkin ama çok kullanışlı bir cihaz istiyorsan Note 8.
  • Kesinlikle iPad almanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 8 de yanılmıyorsam telefon özelliği var,koca cihazı kulağınıza götürerek konuşabiliyorsunuz gerçi biraz komik duracağı kesin bunun yerine kulaklık işinizi görür ancak genede çanta taşıma derdiniz olacak + telefon kadar ufak değil heran yanınızdada olamayacak,telefon özelliğini ön planda ama büyük ekranlı olsun deniliyorsa en mantıklı seçim bana kalırsa note 2 olurdu,note 8 alıp yarım yamalak telefon olayı saçma + tablete uygun playstore kaçtane oyun uygulama var ? yok denecek kadar az telefondaki uygulamaları kullanıyorsunuz koca ekranda çok saçma duruyor,ama ipadde böyle sıkıntınız yok uygulama derya deniz yağ gibi akıyor,stabil alet hafıza doldu kastı yok şöyle oldu alet kitlendi derdiniz pek yok,hakkını veriyor yani 2. el konusuna gelirsek tablet piyasasında hala apple lider,aletleri piyasası var silinmiyor piyasadan pek,satmak isteseniz müşteri kitlesi hep var,apple kullanıcısı zaten sadık markasına eskisini satıp yenisini alma derdinde oluyor yada nakiti sıkışıyor satıyor vs. diğer türlü unutulacak tabletiniz var ise değeride düşüyor,2. elde adı yok oluyor satmak isteseniz değerinden değilde alıcı bulabilirmiyim derdiniz başlıyor vs. hala ilk ipad 300 400 500 liralara gidiyor,2014 e gireceğiz durum bu ozamanki rakipleri piyasadan silindi gitti bile ama hala ipad var,kolay kolayda bitmez tablet pazarı telefon pazarı gibide değil,ya ipad yada diğerleri diye gidiyor.

• iPad Mini almanızı öneririm pişman olmazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.