Şimdi Ara

iPad Mini'nin LTE modelleri en erken 21 Kasım tarihinde teslim edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iPad Mini'nin LTE modelleri en erken 21 Kasım tarihinde teslim edilecek

Geride bıraktığımız günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği iPad Mini'yi 26 Ekim Cuma günü ön siparişe çıkaran Apple, sadece Wi-Fi özellikli siyah renkli model için 2 Kasım'ı teslimat tarihi olarak göstermişti. LTE modellerini sipariş eden kullanıcılara ise, en erken teslimat tarihinin 21 Kasım olacağı belirtildi.

LTE modelleri için verilen en erken teslimat tarihine bakıldığında, Wi-Fi modelleri için verilen 2 Kasım tarihine pek de yakın bir tarih olarak görünmüyor. Ancak, Apple'ın LTE modellerini Wi-Fi modellerine göre daha geç teslim edeceği tahmin ediliyordu. iPad Mini'nin LTE modellerini sipariş eden pek çok müşteri sosyal ağlar üzerinden hızlandırılmış teslimat tarihinin 21 Kasım, normal teslimat tarihinin ise, 23 Kasım olduğunu belirtmiş durumda.

• Kim ne derse desin Apple

• Korku iyi bir makale!

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

Kim ne derse desin Apple

tüh bastım artık eksıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

Kim ne derse desin Apple

yerler seni
  • Steve Jobs'dan sonra Apple bitmiştir benim için.

• yav bu nedir 3 günden beri 8 tane apple haberi umarım bu akşamki samsung etkinliğinide adam gibi sunarsınızda bu siteye applehaber.com demeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: DaOzy

Steve Jobs'dan sonra Apple bitmiştir benim için.

Apple sana özür maili atmadıysa ayıp etmiştir şimdi.
  • Kim ne derse desin cebimdeki para kadar Gerisi teferruat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 29 Ekim 2012; 18:26:50 >
  • Bunun yanında iPad Mini'de istisnalı olarak fazla renk seçeneği sunulması lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.