Arkadaşlar İpad mini retina almayı düşünüyorum yani bi temmuzdan sonra falan ipad air istemiyorum çünkü ekranı biraz büyük daha kolay taşınacak bişey istiyorum nyse 16gb almayı düşünüyodum ama depolama yetmeyebilir ztn güncellemerle bile dahada daralıyo 16 nın yeri 32gb şuan apple storeda 1030 tl havaleyle 948 oluyo sizce haziran veya temmuz ayında mediamarkt veya vatanda fln fiyatlar düşebilir mi çünkü geçen sene mediamarkt ta 1. nesil ipad mini 64gb + 3g nin fiyatı 650 olmuştu baya indirimliydi ama 1. nesil almıycam sizce düşermi retinanında fiyatı
Çok az belki düşebilir . Dolarla alakalı apple store fiyat düşürmüyor sanırım . Ama teknoloji mağazaları ithaalat yoluyla getirdikleri için belki dolara bağlı olarak düşebilir . Ben ipad mini 2 alacaktım (sıfır) . Sonra ikinci el temiz cihaz bakma kararı aldım . 750 liraya 2 aylık ipad air aldım . Sizin de maddi durumunuz kısıtlıysa benim gibi yapın bence . Program sayesınde cihazın kaç kere şarj edıldıgıne bakabilirsiniz. Ben aldığımda 30 sefer şarj edilmişti . İpad mini 2 lerin ekranında sarılık şikayetleri çok duydum . Mini 2 kullanıcıların yorumlarını da alın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Dostum 4-5 aydı iPad Mini Retina 64 GB kullanıcısıyım. Cihazı sıfır aldım ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Pişmanda olmadım air almadığım için çünkü bir yere giderken dışarıda taşıması kesinlikle sıkıntı olmuyor diğer cihazlar gibi. Ama 1. nesili ekran ve işlemci bakımından çok kötü. Eğer cep telefonunda internet paketi kullanıyorsan ki muhakkak vardır. Mobil Ağ paylaşım yaparak kullanabilirsin internetide. Ben şahsen sim kartlı modeline para vermeye gerek görmüyorum.
İnşallah düşer hocam ama düşeceğini hiç sanmıyorum . Piyasanın hem kalite hem stabilite olarak çok üzerinde ürün olmasına rağmen fiyatı oldukça uygun fiyat artmazsa iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme