Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

Para olsa alırdım. Evde 1 Android 2048x1536 çözünürlüklü tablet 1 tane Windows 8.1 tablet ve 1 tane Windows Phone telefon var babam mıçar ağzıma bunu da alırsam.

Sırf ucuzmuş diye gereksiz ve ihtiyaç olmayan şeyleri satın almak malesef tüketim toplumlarının genel özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Nokia Lumia 1020

Para olsa alırdım. Evde 1 Android 2048x1536 çözünürlüklü tablet 1 tane Windows 8.1 tablet ve 1 tane Windows Phone telefon var babam mıçar ağzıma bunu da alırsam.

Sırf ucuzmuş diye gereksiz ve ihtiyaç olmayan şeyleri satın almak malesef tüketim toplumlarının genel özelliği.

Doğru valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

Şu kutu olayını, yok arkada Rusça yazıyor falan işini amma büyüttünüz. Bi sorun, bi sıkıntı yaratmıyor. Neden bu kadar büyüttünüz bu olayı anlamak güç.

Kutunun arkasında yada tabletin arkasındaki seri numarasını yazın Apple'ın sitesine bakın. Cihazlar Apple garantili Mini 2'ler. Takmayın bu kadar.

Sizden bir önceki mesajda bile neden ucuz diye sorgulamışlar, buna açıklık getirmek için yazdım durumu yoksa sorun yok tabi ki. Ama Vatan Rus mallarını ucuzdan kapmış tüketmek için piyasadan daha ucuza satıyor.

Hayır Rusya'dan gelince ne oluyor? Sonuçta Apple garantili, sorunsuz cihazlar. Kutunun arkasında All Countries+TR gibi birşey yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Şu kutu olayını, yok arkada Rusça yazıyor falan işini amma büyüttünüz. Bi sorun, bi sıkıntı yaratmıyor. Neden bu kadar büyüttünüz bu olayı anlamak güç.

Kutunun arkasında yada tabletin arkasındaki seri numarasını yazın Apple'ın sitesine bakın. Cihazlar Apple garantili Mini 2'ler. Takmayın bu kadar.

Sizden bir önceki mesajda bile neden ucuz diye sorgulamışlar, buna açıklık getirmek için yazdım durumu yoksa sorun yok tabi ki. Ama Vatan Rus mallarını ucuzdan kapmış tüketmek için piyasadan daha ucuza satıyor.

Hayır Rusya'dan gelince ne oluyor? Sonuçta Apple garantili, sorunsuz cihazlar. Kutunun arkasında All Countries+TR gibi birşey yazıyor.

3. Defa diyorum Vatan'ın ucuz satmasının nedenini söyledik, yoksa Teknosa neden pahalı satsın? Genelde ürünler 3 aşağı 5 yukarı tüm mağazalarda aynı fiyat zaten. 500 TL farkla satılan ürünler yok bu fiyat klasmanında....

Cihazda sorun yok, problem yok 400'e almışlar 800'e veriyorlar, Teknosa 700'e alıyor 1400'e veriyor bu kadar basit.

Sorun var kimse demedi....

• Vatan ankara keciorenden siyah ayirtan kisi kusura bakma, onu ben kaptim.

Beyaz kaldi arkadaslar 1 tane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3. Defa diyorum Vatan'ın ucuz satmasının nedenini söyledik, yoksa Teknosa neden pahalı satsın? Genelde ürünler 3 aşağı 5 yukarı tüm mağazalarda aynı fiyat zaten. 500 TL farkla satılan ürünler yok bu fiyat klasmanında....

Cihazda sorun yok, problem yok 400'e almışlar 800'e veriyorlar, Teknosa 700'e alıyor 1400'e veriyor bu kadar basit.

Sorun var kimse demedi....

Ben de bir sorun var cart var curt var demiyorum zaten. Millet ürünün Rusya'dan gelmesini, dil olayını tartışıp durmuş ona hitaben bir açıklama yapmak istedim. Sizlik bir durum yok. Lafım size değil. Alınmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakarya da bir tane siyah vardı artık kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Hayır bu mini2. Ancak yeni model mini3 te touchid dışında pek fark yok.
    Şeytan diyor al sat

Satarken faturayıda verecek misiniz?Alan kişi faturada 799tl yazıyor neden 1000tl demez mi?

• Evet faturada 799 yazıyor zorla satmiyoruz en ucuzu 1200 kusur lira yani alan da memnun satan da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok iyi bir fırsat gibi duruyor şu, üstelik kargo ücretsiz 30 TL, yani her şeyi de var hani, bir kılıfa 50 lira vermek mi yoksa 6 adet tablet malzemesine 30 lira vermek mi :)

Seyahat Şarjı: iPad Mini ile uyumludur,
    • Araç Şarjı: iPad Mini ile uyumludur,
    • Usb Kablo: iPad Mini ile uyumludur,
    • Ekran Koruyucu: Tabletinizi tozdan ve kirden korur. Kullanımında performans kaybı yaşatmaz, Özel temizleme bezi ile birlikte,
    • TPU Kapak: Şık tasarım kapak cihazınıza takılıyken tüm kontrollere ve bağlantı noktalarına tam erişim,
    • Stylus(Dokunmatik Kalem): Tüm dokunmatik ekrana sahip cihazlarda kullanabilirsiniz,

Link veremiyorum bitirirsiniz :) ama isteyen üyelere link atayım tabi, misafirler kapmasın

Açıklamaları taratınca ADDISON IP-594 çıkıyor. 30 tl dediğine göre sahibinden linkinden bahsediyor olmalısın..

İpad mini retina 64 gb 799 TL

İpucu için saol sayende bu ürünü sanalpazardan sanalcüzdanla 14,5 tlye malettim, son üründü

Şimdi D&R dan kapaklı spigeni aldımmı takım tamamlanmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 20 Aralık 2014; 10:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Çok iyi bir fırsat gibi duruyor şu, üstelik kargo ücretsiz 30 TL, yani her şeyi de var hani, bir kılıfa 50 lira vermek mi yoksa 6 adet tablet malzemesine 30 lira vermek mi :)

Seyahat Şarjı: iPad Mini ile uyumludur,
    • Araç Şarjı: iPad Mini ile uyumludur,
    • Usb Kablo: iPad Mini ile uyumludur,
    • Ekran Koruyucu: Tabletinizi tozdan ve kirden korur. Kullanımında performans kaybı yaşatmaz, Özel temizleme bezi ile birlikte,
    • TPU Kapak: Şık tasarım kapak cihazınıza takılıyken tüm kontrollere ve bağlantı noktalarına tam erişim,
    • Stylus(Dokunmatik Kalem): Tüm dokunmatik ekrana sahip cihazlarda kullanabilirsiniz,

Link veremiyorum bitirirsiniz :) ama isteyen üyelere link atayım tabi, misafirler kapmasın

Açıklamaları taratınca ADDISON IP-594 çıkıyor. 30 tl dediğine göre sahibinden linkinden bahsediyor olmalısın..

İpucu için saol sayende bu ürünü sanalpazardan sanalcüzdanla 14,5 tlye malettim, son üründü

Şimdi D&R dan kapaklı spigeni aldımmı takım tamamlanmış olur

Ben de senin planı yapmıştım zaten ama şu an alamıyorum yahu... Ankara'da olup iki adet olacak var mı? Linki kendisine atarım, ben almadan biterse gerçekten yazık olur

• Ankara'da Keçiören'deki mağazada da tükendi iPad'ler..

Şuan için sadece Forum ve Söğütözü mağazalarında görünüyor.
  • Az önce gidip aldım

Nedir Rusya meselesi

Resim atıyorum ürüne ait
     İpad mini retina 64 gb 799 TL İpad mini retina 64 gb 799 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 20 Aralık 2014; 11:04:42 >

• quote:

Ankara'da Keçiören'deki mağazada da tükendi iPad'ler..

Şuan için sadece Forum ve Söğütözü mağazalarında görünüyor.

Buna nerden bakiyorsun. Tabi somurdum kecioreni :))

• internetten alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

internetten alınıyor mu?

sanırım alınamıyor ben ekleyemiyorum sepete...
  • Din akşam vatan müşteri hizmetlerini aradığımda telefona bakan bayan mağazada çok az Sayıda kaldığını söyledi ve bu akşam almanızı öneririm Yarına kalmaz dedi. Bu konuşma saat 20:45 te gerçekleşti. 7 km uzaklıktaki vatana araçla gittim. Cihazı aldım eve geldim saat 21:12 :)

• beyler çevremde vatan yok. Hayrına alıp gönderebilecek varsa pm bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su Vatan Rusyadan bi de iphone 6 getirse de ortalik senlense

• Ankara söğütözünde 1 saat önce son 27 adet kalmıştı.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.