Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spigen Tough Armor cihazın önünde jelatin varsa onu kaldırıyor tepeden. Çıkarmak zorunda kaldım jelatini bu yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Spigen Tough Armor cihazın önünde jelatin varsa onu kaldırıyor tepeden. Çıkarmak zorunda kaldım jelatini bu yüzden.

İpadin üzerinde gelen jelatini mi kullanıyorsunuz yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: J. Marston

Spigen Tough Armor cihazın önünde jelatin varsa onu kaldırıyor tepeden. Çıkarmak zorunda kaldım jelatini bu yüzden.

İpadin üzerinde gelen jelatini mi kullanıyorsunuz yoksa?

Hocam sanırım sizde de spigen kılıf var. Ben kılıfı almadan önce ekran koruyucu alıp taktım. Bugün spigen kılıf geldi. Uçları çok sert olduğundan kenar kısımları jelatini kaldırıyor. Özellikle power tuşuna bastığımızda baskı yapıyor. Jelatin tepeden kalkıyor baloncuk yapıyor. Bu yüzden jelatini söküp attım.

• J. Marston kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi çünkü jelatinle retinadan tam verim ve dokunmatik özelliğini olduğu gibi kullanamıyoruz, Işık çok iyi ama bize Kısık geliyor jelatinde. Manzaraya gözlükle bakmak gözleri sağlam insan için mantıksız kılıf zaten ekranı Düşerken korur ve çizilmez

• Sıfır ayarında gri spigen tougharmoru olup satmak isteyen olursa bana pm atsın kutusu acık falanda olur ciziksiz olsun yeter.
  • Taksitle alıp iade çekle cep telefonu alamazsınız. Taksitleriz btmiş olsa bile.
  • Daha önce vatan da başıma geldi oradan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scroll2 -- 24 Aralık 2014; 22:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Sıfır ayarında gri spigen tougharmoru olup satmak isteyen olursa bana pm atsın kutusu acık falanda olur ciziksiz olsun yeter.

Son ürünü bana gönderdiler herhalde her tarafı çizik
    İade-Değişim talebinde bulundum ama hala cevap yok.
  • Ipadim geldi bu akşam . Adana'dan göndermişler. Ekran üzerinde jelatin var mıydı arkadaşlar. Benim ekranda yoktu, ekran sanki iyi bir koruyucu ile kullanılmalı gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce smart tab 10 kullanıyordum sağlam bir ekrana sahipti. Ilk iPad deneyimim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Sıfır ayarında gri spigen tougharmoru olup satmak isteyen olursa bana pm atsın kutusu acık falanda olur ciziksiz olsun yeter.

Son ürünü bana gönderdiler herhalde her tarafı çizik
    İade-Değişim talebinde bulundum ama hala cevap yok.

N11 fen 60 tl ye sipariş ettim bakalım umarım sıkıntı cıkmaz

• Spigenler tekrar stokta arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Spigenler tekrar stokta arkadaslar

Hangi sitede acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcreis kullanıcısına yanıt
    Ben alır almaz vatanda 19.90a trust ekran koruyucu aldım ikili. Orada hemen yapıştırıp kurulumunu yaptılar. Gayet de güzel oldu. Ne görsel ne dokunmatik açıdan hiç bir sorun yok. Bu arada benlm de ilk ipadim. Görüntü harika hayran kaldım ama ilk defa bir elektronik alete bu kadar yabancı kaldım. Bir zipli word dosyasını bile indirip açamadım. Kendimi çok cahal hissettim. evde ezcool minipad var onunla bilgisayarda yaptığım herşeyi yapıyorum ama gözlerim bozuldu yoruluyorum ondan yazı okumaktan. İnş. alışarım buna da.

• quote:

Benden önce davranmışsınız.

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Champagne-Gold,PR-436.html
  • N11i iptal edip hemen aldım bir tane

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Mini-Retina-Case-Tough-Armor-Champagne-Gold,PR-436.html

Piyasasını bilmiyorum adamlar tekrar stoğa soktuğuna göre Çoktan piyasa fiyatından aşağı değildir herhalde. Fiyatına değer mi tavsiye ediyorsanız alacağım ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Piyasasını bilmiyorum adamlar tekrar stoğa soktuğuna göre Çoktan piyasa fiyatından aşağı değildir herhalde. Fiyatına değer mi tavsiye ediyorsanız alacağım ben de

ben d&r dan sipariş verdim. 40 tl ye geldi. çek-takastan çekle aldım.

güzele benziyor. yukarıda alan arkadaş foto koymuş. çok güzele benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

Ipadim geldi bu akşam . Adana'dan göndermişler. Ekran üzerinde jelatin var mıydı arkadaşlar. Benim ekranda yoktu, ekran sanki iyi bir koruyucu ile kullanılmalı gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce smart tab 10 kullanıyordum sağlam bir ekrana sahipti. Ilk iPad deneyimim.

Sadece ekran değil, komple jelatin olması gerek. Ben de ekran koruyucu almak istiyorum ama almaktan çok yapıştırmak düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

Ipadim geldi bu akşam . Adana'dan göndermişler. Ekran üzerinde jelatin var mıydı arkadaşlar. Benim ekranda yoktu, ekran sanki iyi bir koruyucu ile kullanılmalı gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce smart tab 10 kullanıyordum sağlam bir ekrana sahipti. Ilk iPad deneyimim.

Sadece ekran değil, komple jelatin olması gerek. Ben de ekran koruyucu almak istiyorum ama almaktan çok yapıştırmak düşündürüyor.

ya arkadaş ipade ekran koruyucu takmak nedir Allah aşkına.

3 seneye yaklaşıyor ipad 3 modelini kullanıyorum. en ufak bir çizik yok ekranda. çizilmez merak etmeyin, yapmış elin gavuru. alın arkasını koruyan kapaklı bir kılıf kullanın. o güzelim tabletin, koruyucu plastiklerle canına okumayın...

• Sadece arkayı koruyan spigen yerine şu kitap şeklinde olandan almanızı tavsiye ederim. bu sayede ekran için endişelenmenize gerek kalmaz. çantada filan güle oynaya taşırsınız.

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Hardbook-Case,PR-75.html
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.