Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Inv21

Ürünler sorunlu mu neden alanların birçoğu elinden çıkarmak istiyor acaba?

Benim gibi gaza gelip alanlar satıyor. Ben satmıyorum orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Benim gibi gaza gelip alanlar satıyor. Ben satmıyorum orası ayrı

hocam cogu ınsan ucuz dıye nsatmak ıcın aldı bazıları da

mesela ben hıc ıpad kullanamstım bana gore olmadgından aldgım fıyat verdım

onun dısında urunler gercekten guzel ve uygun ama ıhtıyacı olana
  • telefonum da ios olduğu için alışmam zor olmadı.
  • quote:

Cunku satmak icin aldik gibi birsey. Satilmazsa kullaniriz mantigi

• Performansla ilgili şikayeti olan var mı peki? Vatan'ın çok sıkıntılı cihaz vereceğini sanmıyorum ama bu kadar indirim yapabilmesi hala kuşkulandırıyor beni. Stok yapmalarıyla olacak iş de değil pek, nasıl oldu acaba bu indirim.
  • quote:

Performansla ilgili şikayeti olan var mı peki? Vatan'ın çok sıkıntılı cihaz vereceğini sanmıyorum ama bu kadar indirim yapabilmesi hala kuşkulandırıyor beni. Stok yapmalarıyla olacak iş de değil pek, nasıl oldu acaba bu indirim.

İki haftadir aktif bir sekilde kullaniyorum performans acisindan tek bir eksi yönü yok diyebilirim aksine batarya ömrü cidden çok iyi ekransa ölü piksel ..va herhangi bie kronik sorun zaten yok. Her turlu uygulamayi denedim kullandim cihazda tik yok gayet stabil ve sorunsuz beni bir bucuk iki yıl götürse kâfidir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 850 TL'ye taksitli şekilde satmak isteyen olursa (özellikle space gray rengi) almayı düşünüyorum.
  • satmak isteyen varsa ben de space gray rengine talibim.. peşin alırm ama dediğim gibi sadece space gray

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdogancinemre -- 2 Ocak 2015; 20:57:54 >
  • Daha evvel Ipad mini retinalı olmayanından kullandım ama bu başka indirdiğim hiç bir uygulamada tık demedi suandada onu kullanıyorum laptop'u kaldırdım artık, herşeyiyle yetiyor.
  • Satmak isteyen olursa kapalı kutu olarak alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocinemre

satmak isteyen varsa ben de space gray rengine talibim.. peşin alırm ama dediğim gibi sadece space gray

bul da bence rengi boşver
  • ben kullanılmamış kapalı kutu gümüş renk satıyorum. İlgilenenler pm atabilir.
  • Alıp da satmak isteyen arkadaşlar sattılar mı acaba hemen ? Kapalı kutu ve aldığı fiyattan satabilecek birisi var ise, peşin olarak satın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamweavercs4

Alıp da satmak isteyen arkadaşlar sattılar mı acaba hemen ? Kapalı kutu ve aldığı fiyattan satabilecek birisi var ise, peşin olarak satın alabilirim.

Kapalı kutu ve aldığı fiyattan satabilecek arkadaşlar genellikle faizsiz kredi amacıyla almışlardır. O arkadaşlardan biri aldığı hafta ürünleri aldığı fiyata satmıştı sanırım. Ben ikinci el sayfasında ilan açtım ama aldığım fiyattan satmayı düşünmüyorum. Satılmazsa kendim kullanacağım veya hediye edeceğim.
  • Orijinalden alıntı: greenflash

Orijinalden alıntı: dreamweavercs4

Alıp da satmak isteyen arkadaşlar sattılar mı acaba hemen ? Kapalı kutu ve aldığı fiyattan satabilecek birisi var ise, peşin olarak satın alabilirim.

Kapalı kutu ve aldığı fiyattan satabilecek arkadaşlar genellikle faizsiz kredi amacıyla almışlardır. O arkadaşlardan biri aldığı hafta ürünleri aldığı fiyata satmıştı sanırım. Ben ikinci el sayfasında ilan açtım ama aldığım fiyattan satmayı düşünmüyorum. Satılmazsa kendim kullanacağım veya hediye edeceğim.

Cevap için teşekkürler. Belki, aldığı fiyattan kapalı kutu satmak isteyen birisi yine olur diye yazayım istedim. Kampanyayı geç gördüm, yoksa kendim için satın alırdım. Sanırım Vatan Bilgisayar'dan yeni kampanya yapmasını bekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamweavercs4 -- 6 Ocak 2015; 17:17:35 >
  • Ben nakit olarak ve kullanmak icin satın aldım ama bana gore bir cihaz değilmiş, o yüzden aldığım fiyata satiyorum . aslında az bile istiyoruz bu cihaza ki Apple ürünlerine yapılan zamlardan sonra çok çok uygun bir fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Klavye olarak gidip bunu aldım arkadaşlar, ondan yazıyorum. Fiyatı 170'ten 20 Liraya inmişti Teknosa da, hala var almak isteyen gidip alabilir belli mağazalarda.

İpad mini retina 64 gb 799 TL İpad mini retina 64 gb 799 TL İpad mini retina 64 gb 799 TL

Hangi mağazadan aldınız acaba, indirimli 99 gözüküyor çünkü Teknosa ve Bimeks'te.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

iPad de kulaklık kullanıp ileri geri alma olayı yok mu? Ben de yok da.

kulaklığın üstedeki tuşları diyorsanız android telefonda hepsi çalışıyor ama ipad de sadece play/pause çalışıyor ,galiba apple ondanda lisans istiyor lighning kablo gibi, kulaklığım Xiaomi Piston 2

Bende de Urbanears Kransen var ama tek bir tuş bile çalışmıyor. Garantilik durum var gibi...

şarj olmasıda 10 saat diyordun max 2 saatte doluyor sen hiç bekleme arkadaşım ver garantiye.kulaklık için birşey diyemicem normal olabilir androidde çalışıyor çünkü.

2 saatte dolması da sorun bence

Ne kadar sürede dolması gerekiyor peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

BELKIN F7N018VFC02 Ipad Mini Deri Kılıf 20 lira :)

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BELKIN-F7N018VFC02-Ipad-Mini-Gri-Deri-K%C4%B1l%C4%B1f,103452,504127,1407191.html?langId=-14

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BELKIN-iPad-Mini-Stand-Folio-K%C4%B1l%C4%B1f-Kahverengi-F7N018VFC01,103452,504127,1412807.html?langId=-14

Üstteki gri olan bende var, bence gayet yeterli ve şık. Gri rengi hem Space Grey ile hem de Silver rengi ile de çok uyumlu. Dayanıklı ve şık duruyor, isteyen daha iyi ve pahalısını alabilir ama daha fazlasına gerek yok bence. Alanlar hak verecektir bana

• Aynı fiyattan isteyen varsa pm atsın

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.