Şimdi Ara

Ipad Mini Retina Parlaklık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce retina ekranlı ipad mini aldım. Fakat ekran parlaklığı ayarlarında otomatik parlaklık seçeneği kapalı olmasına rağmen bir süre kullanım sonucunda ekran parlaklığı kendi kendine azalır artıyor sürekli. Bazen safaride bi sayfa açıkken oluyor bazen de oyun oynarken. Hiç bişey yapmıyoken sadece normal menü ekranında bile değişiyor. Bu yazıyı yazarken bile 3-4 defa azalır arttı parlaklık. Yardım edin lütfen yazılımsal bir sorun mudur, yoksa servise göndermeli miyim cihazı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik parlaklığı kapatın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Otomatik parlaklığı kapatın

Galiba okumadın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözümden kaçmış kusura bakma.
  • Otomatik parlaklık kapalı. Hiç bu sorunu yaşayan başka kullanıcı yok mu ? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayyaldiz

Otomatik parlaklık kapalı. Hiç bu sorunu yaşayan başka kullanıcı yok mu ? :(

Eğer cihaz çok ısınırsa kendini korumak için ekranı kısar. Eğer uzun süre kullandıktan sonra kısıyorsa normaldir. Ama 15 dk sonra filan kısıyorsa normal olmayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanimsal olabilir gibi hocam. Ben Apple urunlerinde bu tarz bir kendini koruma olayina rastlamadim acikcasi. Belki de gercekten urunu cok ama cok zorladiginiz icin de olabilir. Fakat bana donanim gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 13 Eylül 2014; 18:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkayyaldiz B kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun olabilir. Sensörde sıkıntı vardır. Bir teknik servise götürün derim.

• iOS 8 yükledikten sonrada düzelmezse servise göndermeyi düşünüyorum. Ama beyaz ve beyaza yakın açık renkler ağırlıklı olduğu zaman ekranda daha fazla oluyor gibi hissettim. Ve çok ısınıyo onun içinde olabilir ama Apple ürünlerinde bende görmedim böyle ısınınca bi parlaklık kısma olayı onun için garipsedim durumu. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayyaldiz -- 13 Eylül 2014; 19:36:20 >
  • Aynı sorun aslında sorun değil 5s ve retina minimde de var. Çok ısındığı zaman koruma amaçlı ekranın parlaklığını düşürüyor. Ayarlarda beyaz noktaları kapat (sanırım buydu) aynı etkiyi gösteriyor, korkmayın cihaz kendini koruma altına alıyor.

• Ya aslında çok rahatsız edici bi seviyeye düşmüyo parlaklık fakat bazen 5-6 saniyede bir yükselip azalıyor. O zaman sinir bozucu oluyor işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.