Şimdi Ara

iPad Mini Retinalardaki Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece bende mi var yoksa herkesin farkettiği bi problem mi bu bilmiyorum ama gerçekten berabet bi durum. ipadle birlikte iphone 5 kullanıyorum ve o daha performanslı çalışıyor mini retinadan. İpad de boş ram 300 ü geçmezken(cleaner kullanınca 350-375 yapıyor) iphone da sürekli 500lerde hatta freeram7'yle tek tıkla 600lere kadar çıkabiliyor.
    Ayrıca şöyle bişey farkettim. Örneğin safaride dolaşırken safari çökerse boş ram bi anda 550lere fırlıyor ama safari çökmeden bu değeri görmek imkansız. Ha bir de geceleri boş ram miktarı kesinlikle 100-150 mb daha fazla.
    Belli ki bunun nedeni sistemin kullandığı ramdan kaynaklanıyor sonuçta safari çökünce tablet deli gibi hızlanıyor.
    Sorunu benim gibi yaşayan var mı hayır benimki sürekli 500lerde 600lerde diyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessica albay -- 17 Şubat 2014; 23:59:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha ayrıca bugün şöyle bişey yaşadım. Puffin'den galatasaray maçını izlemeyi denedim. iPhone 5te takılmadan izlerken Mini Retina'da izlemek imkansızdı.

• 64 bit daha tam oturmadığından bu tür çok ram yeme sorunları olabiliyor sizden kaynaklı değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

64 bit daha tam oturmadığından bu tür çok ram yeme sorunları olabiliyor sizden kaynaklı değil yani.

Ama safari çökünce nasıl o ram miktarı 2 katına zıplayabiliyor benim merak ettiğim bu. Belki bitakım daemonları temizleyerek sürekli olarak arttırabiliriz RAM'i?

• İpad mini retinada safari mi çöküyor ya yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

İpad mini retinada safari mi çöküyor ya yok artık

Airde de bol bol cokuyor,
    7.1 ile insallah duzeltirler 7.0.4 cok sorunlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yazılımsal bir sorun 7.1 de düzeltilecek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erıs -- 18 Şubat 2014; 23:49:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad air 2 ekran kırılması
    9 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Airde de bol bol cokuyor,
    7.1 ile insallah duzeltirler 7.0.4 cok sorunlu

@Erıs bende retinasızı var ipad mininin safari çökmesi pek olmuyor da stabilitede sorun var bariz. 7.1le düzelir mi ki kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

quote:

Yazılımsal olarak tek sorun safari çökmesi mi peki

• quote:

quote:

quote:

Hayır ayarlar da duvar kağıdı ve parlaklık kısmına gelin duvar kağıdını seç dedikten sonra hareketli ye bir kere tıklayın geri gelin hareketsize bir kere tıklayın sonra yandaki menüden duvar kağıdı ve parlaklık menüsüne tekrar tıkladığınızda ayarlardan otomatik olarak atacaktır

Apple safari den ve ayarlardan otomatik olarak atma sorununu kabul etti 7.1 de düzeltir umarım

• quote:

quote:

quote:

birsürü dorun var hocam. işin komik tarafı tableti hızlandırabilmek için safariyi çöktürmeye çalışmam. iphone 5 nasıl daha hızlı olur anlamıyorum

• ipad mini retina kullanicisi olarak 1 kez bile donma takilma cokme vb. sorunla karsilasmadim. sorunu yasayan neyle ugrasiyorsa ondandir. safari nasil cokebilirki baska turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reap3r

ipad mini retina kullanicisi olarak 1 kez bile donma takilma cokme vb. sorunla karsilasmadim. sorunu yasayan neyle ugrasiyorsa ondandir. safari nasil cokebilirki baska turlu

5s aynısının küçük ekranlısı ve telefon olanı.Hiçbirşey yok.
    iPad mini retinada da yok sorun
  • iOS 7 ile Safari tam bir kabus! 3 sekmede donmalar kapanmalar falan. 3GS'ten beri Apple ürünü kullanıyorum. Gördüğüm en büyük facia iOS 7!!! 7.1le çeki düzen verirler umarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reap3r

ipad mini retina kullanicisi olarak 1 kez bile donma takilma cokme vb. sorunla karsilasmadim. sorunu yasayan neyle ugrasiyorsa ondandir. safari nasil cokebilirki baska turlu

Ben cihazı özel üretim yaptırmadım heralde, fabrika çıkış ürün. Sizinkinin kasmaması sizin kullanma şeklinize bağlıdır, aletin kapasitesinin %10unu kullanırsanız tanii ki çökmez safari. Sen nerden biliyosun %10 kullandığımı diyecek olursanız da, safari çökmüyor diyorsanız apaçık ortada nasıl kullandığınız.

• 7.1 beta 5 muazzam sabredin

• jessica albay kullanıcısına yanıt
    ekran çözünürlüğü daha fazlaysa daha çok ram yemesi normal. o kadar farkeder mi? onu bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.