Şimdi Ara

ipad pil çabuk bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pilinin 10 saat gittiğini söylenen 2 günlük ipadin daha 2. günde 1 saatte 100 den 77 ye düşmesi normal mi? Arka planda uygulama açık değil bitane uygulama kullanıyorum.

Kullananlardan cevaplarınızı bekliyorum.

• Hangi uygulamayı nr kadaf süre kullandığınıza göre değişir.
  • Bu işin sırrı ekran parlaklığı. Tam şarjla 6 saat zor gittiğini de hatırlıyorum, 16 saat kullandığımı da biliyorum.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Apple desteğe yazdım. Ayarlarimi yaptı.

Ekran parlaklığını otomatik yaptı bide arkaplanda yenile işaretini kapattırdı. Bende zaten yapılı olan bı kaç işlem yaptırdı şuan daha iyi anlaşıyoruz. Ama yine de hızlı gidiyor bence ya da ben çok şey istiyorum bilemedim 😂

• Selam, bahsettiğiniz 2 ayar dışında neleri değiştirdiler ?
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    Hocam apple ın kendi pil makalesinde ne yazıyorsa onu söylüyorlar.

İlgili makake:
    https://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/
  • LeXaL0102 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim inceleyeyim

• Studyafraze S kullanıcısına yanıt
    Pil sağlığınızı mutlaka kontrol ettirin çünkü inanmayacaksınız ama tam 6 adet ipad 8 kutusu açtım sıfır, kronik pil problemi çıktı. İki farklı büyük teknoloji mağazasından aldım. Farklı bir satıcı firmasından aldığımda pil sağlığı %100 çıkınca daha fazla bu işi kurcalamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixsmail -- 16 Aralık 2020; 1:26:57 >
  • ixsmail kullanıcısına yanıt

merhaba, iPad pil sağlığını uygulama ile mi görüyorsunuz? hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    3utools
    Halletiniz mi hocam?

bakayım, teşekkürler.

Merhaba aslında pil sağlığını ben apple destekle mesajlaşarak kontrol ettirdim ama adam daha 2 günlük cihaz henüz senkronize oluyor falan deyip söylemedi bir şey :) Onun dışında ayarlarını yaptı şuan çok daha iyi gibi kullanmadığım zaman şarjı hiç gitmiyor diyebilirim ki zaten gitmemesi lazım ama elime alınca hızlı gidiyormuş gibi geliyor bilmiyorum açıkçası hala tam çözemedim. Ama şu varki parlaklığı azalttığımda kesinlikle daha uzun gidiyor

bu dediğiniz program nasıl bir şey ?

:)) Apple bu sıralar beni çok şaşırtıyor ve çevremdeki çoğu kişi apple destek tarafından bu davranışa maruz kalmış. Çeşitli bahanelerle pil sağlığını öğrenememişler. Ancak şu kadar söyleyim pc ye 3utools ile bu işlemleri kolayca yapabilir ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlıklı günler.

Evet kontrol etti ama söylemedi. Halbuki pil sağlığını öğrenmek istiyorum diyerek sohbeti başlatmıştım. 3utools u kullanmayı deneyeceğim teşekkürler.

Sonucu merakla bekliyorum.
    Bu program size cihazınızın detaylı bilgilerini, Cihazınızdaki değişen parçaları ve çok detaylı bilgiler veriyor. Ayrıca cihazınıza çeşitli işlemler yapabiliyorsunuz (yazılım vs) . Cihazınıza ortalama bir skor veriyor. Sorunuz olursa severek yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.