ipad pil çabuk bitmesi
-
-
Hangi uygulamayı nr kadaf süre kullandığınıza göre değişir. -
Bu işin sırrı ekran parlaklığı. Tam şarjla 6 saat zor gittiğini de hatırlıyorum, 16 saat kullandığımı da biliyorum.
-
Apple desteğe yazdım. Ayarlarimi yaptı.
Ekran parlaklığını otomatik yaptı bide arkaplanda yenile işaretini kapattırdı. Bende zaten yapılı olan bı kaç işlem yaptırdı şuan daha iyi anlaşıyoruz. Ama yine de hızlı gidiyor bence ya da ben çok şey istiyorum bilemedim 😂
-
Selam, bahsettiğiniz 2 ayar dışında neleri değiştirdiler ? -
Hocam apple ın kendi pil makalesinde ne yazıyorsa onu söylüyorlar.
İlgili makake:
https://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/ -
Çok teşekkür ederim inceleyeyim
-
Pil sağlığınızı mutlaka kontrol ettirin çünkü inanmayacaksınız ama tam 6 adet ipad 8 kutusu açtım sıfır, kronik pil problemi çıktı. İki farklı büyük teknoloji mağazasından aldım. Farklı bir satıcı firmasından aldığımda pil sağlığı %100 çıkınca daha fazla bu işi kurcalamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixsmail -- 16 Aralık 2020; 1:26:57 > -
merhaba, iPad pil sağlığını uygulama ile mi görüyorsunuz? hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
-
3utools -
Halletiniz mi hocam? -
bakayım, teşekkürler.
-
Merhaba aslında pil sağlığını ben apple destekle mesajlaşarak kontrol ettirdim ama adam daha 2 günlük cihaz henüz senkronize oluyor falan deyip söylemedi bir şey :) Onun dışında ayarlarını yaptı şuan çok daha iyi gibi kullanmadığım zaman şarjı hiç gitmiyor diyebilirim ki zaten gitmemesi lazım ama elime alınca hızlı gidiyormuş gibi geliyor bilmiyorum açıkçası hala tam çözemedim. Ama şu varki parlaklığı azalttığımda kesinlikle daha uzun gidiyor
-
bu dediğiniz program nasıl bir şey ?
-
:)) Apple bu sıralar beni çok şaşırtıyor ve çevremdeki çoğu kişi apple destek tarafından bu davranışa maruz kalmış. Çeşitli bahanelerle pil sağlığını öğrenememişler. Ancak şu kadar söyleyim pc ye 3utools ile bu işlemleri kolayca yapabilir ve sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlıklı günler. -
Evet kontrol etti ama söylemedi. Halbuki pil sağlığını öğrenmek istiyorum diyerek sohbeti başlatmıştım. 3utools u kullanmayı deneyeceğim teşekkürler.
-
Sonucu merakla bekliyorum. -
Bu program size cihazınızın detaylı bilgilerini, Cihazınızdaki değişen parçaları ve çok detaylı bilgiler veriyor. Ayrıca cihazınıza çeşitli işlemler yapabiliyorsunuz (yazılım vs) . Cihazınıza ortalama bir skor veriyor. Sorunuz olursa severek yardımcı olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X