Şimdi Ara

İpad pro 11 ekran bükülme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 hafta önce ipad pro 11 inch aldım. Apple pencil 2 ile yazı yazmak için kullanıyorum fakat yazarken ekran çok hafif içeri doğru bükülüyor, yazı yazdığım için minimum baskı uyguluyorum ona rağmen gözle görülür biçimde ekran içeri doğru gömülüyor. Bu normal mi herkesde olan bir durum mu acaba ? Resim falan çizenler ne yapıcak biraz daha kalemle baskı gerektiren bi işlem yapsam içine göçücek gibi tamamen.
    Ekranın her yerinde oluyor bu durum apple store götürsem mi sizce ?

• cihaz dedikleri kadar çok ince mi? Eğer öyleyse bu incelikle bukulmesi normal diyeceğim fakat apple neden ısrarla daha sağlam güçlü malzemeler kullanmıyor akıl alır gibi değil. Onlar da biliyordur bukulecegini buna rağmen piyasaya saldilar aleti. Ben de almayı düşünüyordum ama ne bileyim...
  • Ip X den tut 8plus a kadar ekran oynar düz cam değil esniyor. 3D touch için esneme gerekiyor.
  • Şikayet var a baktım ben almaya karar vermeden önce. Bükülmeye çare yok garanti de vermiyorlar. Diyelim ki ölü piksel çıktı o sırada kasada ufak bı çizik var. Yine bir şey yapmıyorlar. Manzara bu olunca almaya karar vermeden vazgeçtim bile. Teknoloji böyle bir şey üst düzey iyisini istiyorsan uzun ömürlülük aramayacaksın onu anladım ben. Piyasada kaldıkça rekabeti arttıkça tüketiciyi güldürür. Ki iPad pro nun iyi bi rakibi de yok tablet piyasasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.