Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ***İpad Pro 256 GB 10.5 inç. TR cihazı KUTU FATURA VE AKSESUARLAR DAHİL Satın Al 21 Eylül 2022 13:49 1 1 ***İpad Pro 256 GB 10.5 inç. TR cihazı KUTU FATURA VE AKSESUARLAR DAHİL Kutu fatura var. Orjinal şarj cihazı ve kablosu duruyor . Yavru kedim çok hafif dişledi çalışmasında bir problem yok. Yanında 300 TL değerinde kılıf hediye ediyorum . Cihazıma güveniyorum. Cihaz asla tamir görmedi Film izlemek ve sosyal medya için kullanıldı. Tek kusuru 1.5cm ince bir hafif cizik var. Yavru kedimiz saolsun nazarlık bıraktı. Ekran açıkken belli bile olmuyor . Normalde o olaydan sonra kirilmaz ekran taktırdım ki o ekran üzerindeyken çizik belli bile olmuyordu fakat ben satarken belli olsun diye çıkardım Başka da hiçbir kusuru yok. Tüm özellikleri kusursuz çalışıyor. Cihaz ara sıra kullanıldı zaten batarya ömrü %88 de. Temiz iphone 8 ile takas olabilir. Onun haricinde lütfen yazmayın.Mng kargo ile heryere gönderim de yapabilirm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR Samsung galaxy s20 FE - mavi Jelatini üzerinde SIFIR 6 GB ROM / 128 GB HAFIZA 10450 tl Ryzen 7 3700x / GTX 1050ti / 500 gb M2 SSD / FULL GARANTİLİ ACİL!!! ***İpad Pro 256 GB 10.5 inç. TR cihazı KUTU FATURA VE AKSESUARLAR DAHİL MSI Optix G241V 23.8" 75Hz 4 ms IPS MONİTÖR