Şimdi Ara

İpad pro 3 11inc 64 gb 3750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece düşme sonucu köşede kırık vardır lcd sağlam başka sorunu yoktur İpad pro 3  11inc 64 gb 3750 TL İpad pro 3  11inc 64 gb 3750 TL İpad pro 3  11inc 64 gb 3750 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çok geçmiş olsun hocam. Nasıl bi darbe aldı cihazınız? Aşırı narin olduğunu artık herkes biliyor kabullendi ve aynı cihazdan bende de var ekrana parmağımı bastırınca ekran içe gömüyor gerisini siz düşünün. Benim cihazımın 12 ay daha garantisi var faturali hatasız 11 inç Space Gray 64 GB. Ben bu cihazi kullanıcıya en iyi ihtimalle kaça satabilirim?
  • Halıya düştü bende öyle Bi sorun yok gomulme gibi garantiye ver bence

• neslihanyaman kullanıcısına yanıt
    hocam ekran çok esnek hafif parmağımla basınç yapınca esniyor içeriye doğru. Bu diğer cihazlarda da var diye duymuştum.. bu sebeple garantiye versem değişim olma ihtimali var mi?
  • Sanırım tamır ederler ben tekrar Bi bakayım benimkine bana resim atarmisiniz nasıl oluyor diye

iPad lerde onarım yok. Baş parmağınızı ekranın yüzeyine doğru bir bastırın hafif içe doğru esneyecek mi bildirin bana. Bu forumda bir kaç kişi daha yazmış bu sorunu
  • Ozaman lcd iz şekli çıkıyor

özel mesaj attım size. İz cikiyor evet fakat ekrana basınç yaparken yandan bakın içe doğru bükülme var mi diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.