Şimdi Ara

İpad Pro 9.7 - Kılıflı Klavye için Mükemmel Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce kalemiyle beraber ipad pro 9.7 aldım. Klavyede almak istiyordum fakat 550 tl fiyatını görünce hiç düşünmeden vazgeçtim. Sonra farklı markalardan klavye arayışlarına başladım onlar bile pahalıydı.

Bigün redditte gezinirken elemanın tekinin logitech folio ultrathin ipad air klavyesini, ipad pro 9.7 kullandığını görünce, hemen bende bi deneyim diyerek fiyatıda uygun görünce (69 tl) hepsiburada.com'dan (lacivert-kırmızı renkli) sipariş verdim.

Ve klavye geldi, taktım şarja o günden beri ipadimden hıç çıkmadı.

Şimdi biraz artılarını ve eksilerini yazayım;

artıları;

- Kılıflı klavyenin malzemesi ve estetiği çok kaliteli (Öyleki ben 50 tlye universal kılıf almıştım ilk başta, şimdi kendime kızıyorum nasıl bu parayı buna verdin diye)
    - Türkçe karakter desteği (550 tllik klavyede yok)
    - Bluetoothunun hemen bağlanması ( 3 saniye filan)
    - Uzun şarj ömrü (Geldiğinde şarja takmıştım, 1 haftadır kullanıyorum, hala şarja takmadım)
    - Klavye üstündeki tüm kısayolların çalışması
    - Yazımının acaip zevkli olması

eksileri

biliyorsunuz ki ipad air için üretilmiş bir klavye;
    - o yüzden takıldığında çok az boşluk kalıyor (kılıfla ipadin arasına kağıt sıkıştırdım, bu sorunu çözdüm)
    - power düğmesinin hemen altındaki hoparlör kapanıyor (bunun çözümü yok)
    - flash kılıfın altında kalıyor ( kılıftaki kamera boşluğu büyük, falçata gibi keskin aletlere çok az keserek flash gözüküyor- bu sorunu böyle çözdüm)
    - düz zemin harici yerlerde kullanması zor olması ( bu sadece ipad pro için değil ipad air içinde aynısı geçerli, çünkü ipadin konduğu yer mıknatıs sayesinde dik kalıyor)

işte eksilerde hoparlör hariç hallediliyor.

Alıpta beğenirseniz bi teşekkürü veya bi yorumu çok görmeyin.

Not: Bazı yerlerde 50 tlye kadar fiyatlar var, ben garanti olsun diye hepsiburadanın kendi mağazasından aldım. linki bu;http://www.hepsiburada.com/logitech-folio-lacivert-kirmizi-ultrathin-ipad-air-klavye-koruma-kilifi-p-BS52167?magaza=Hepsiburada

Not 2: bir logitech folio ultrathin ipad air var, birde bunun ipad air 2 için olanı var. Benim yorumlarım ipad air için geçerlidir. Ki ipad air 2 için olan pahalıydı. O yüzden paramı riske atmak istemedim.

Not 3: Jailbreak kullanıyorsanız ''controller for alls'' tweakini kurarak bu listedeki oyunları; https://afterpad.com/mfigamelist/allgames klavyeyle oynayabilirsiniz. Ayrıca tweak üzerinden klavye tuşları ayarlanabiliyor.

Şimdilik benden bu kadar, aklıma gelen olursa yazarım. Alırsanız diğer alıcak arkadaşlar için iyi veya kötü tecrübelerinizi paylaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canconix -- 30 Ağustos 2016; 1:32:44 >

• Faydalı bir konu olmuş, hoparlör delikleri için en ince matkap ucuyla (1.5-2lik) delik açılabilir gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Dediğiniz yapılabilir fakat ben düzgün delik açamam diye hiç bulaşmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.