Şimdi Ara

İpad Retina - Kendiliğinden resim belirdi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam İPad'de (daha önce farketmediğim) ekran kilitli iken bir çiçek figürü çıktı. Ne olduğunu araştırınca resim çerçevesi fonksiyonu olduğunu öğrendim. İpad de tek bir tane resim vardı ve ben de onu silince ikon da kendiliğinden ortadan kayboldu. Bir müddet sonra ikon tekrar belirdi ve üzerine tıkladığımda benimle hiç alakası olmayan bir resim çıktı (Birisi kedisini severken çekmiş, adamın eli gözüküyor bir tek). İpad'i daha 3 hafta önce aldım ve ilk sahibiyim. Tek bir tane fotoğraf çekmiştim o da bu kedi değil doğal olarak. İnternette dün geceden beri araştırıyorum ama buna benzer birşey yaşayana rastlamadım. Bunun sebebinin ne olduğu hakkında fikri olan var mı?

Acaba apatmandan birisi mobil cihazıyla resmi kendi ipad'ine transfer ederken bir şekilde benim ipad e mi düştü resim diyeceğim ama o da çok mu fantazi olur bilemedim :)

Teşekkürler

• Fotoğraf yayını açık ve icloud hesabını kullandığınız kişinin fotoğrafları ipadinize yükleniyor otomatik olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalenhourna K kullanıcısına yanıt
    icloud'da kendi hesabımı kullanıyorum sadece..
  • ipad'i pcye bagladiysan itunes'dan esitleme yapmistir belki

• hiç pc ye (dolayısıyla itunes'a ) de takmamıştım. itunes da yükelemdim zaten henüz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitter happier

hiç pc ye (dolayısıyla itunes'a ) de takmamıştım. itunes da yükelemdim zaten henüz :)

Hocam AirDrop Ozelligi var ise yanlislikla birisi airdrop la foto falan gondermistir .

• airdrop ta başkalarının ipadlerine de resim gönderebiliyor muyuz ki?
  • evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

evet.

nasıl yapılıyor peki bu işlem? kim benim ipad'imi (nasıl) bulup da bu resmi göndermiş olabilir bilemedim.. konuya hakim olmadığım için soruyorum..
  • kontrol merkezinden airdrop'u açabilirsiniz, resim atıcaksınız resimi açıp ordan menü kısmından airdop ile gönder seçeneğinden yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: paldov

kontrol merkezinden airdrop'u açabilirsiniz, resim atıcaksınız resimi açıp ordan menü kısmından airdop ile gönder seçeneğinden yapıyorsunuz

ok, yani birisi bana bu resmi airdrop la göndermiş olabilir diyorsunuz.. ama kimin, nasıl gönderdiğini hala anlamış değilim.. birisinin ipad'ine birşey göndermek için onun specific ID'sini filan bilmek gerekmez mi mantık olarak? ben sizin ipad'inize resim göndermek istiyoum mesela şu an. nasıl yapacağım bunu?
  • Nasıl bir fotoğrafmış merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay çözüldü.. arkadaşın cuma akşamı iphone'da viber üzerinden konuşurken gönderdiği kedisinin resmiymiş.. 2 gün sonra kendiliğinden ipad'e de düşmesi ilginç ama en azından ipad'in içine şeytan girdiğini düşünmekten iyidir :) cevaplar için çok teşekkürler..
  • fitter happier F kullanıcısına yanıt
    Ipad e dusmesi ilginc degil. Fotograf yayininiz aciksa, iphone un fotograflar klasorune kaydolan her resim ipad e otomatik duser. Viberdan yollanan resimde otomatik olarak iphone a kayit oluyor.

Aklinizdaki soru isaretinin yok olmasina sevindim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.