Şimdi Ara

ipad soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ipad mini kullanıcısyım. Cihazıma virüs bulaştığı şüphesinde bulundum. Neyse İpadi sıfırla bölümünden tüm içerikleri ve ayarları sil dedim. Cihazı tekrar açtığımda hiç kurulum yapılmamış gibiydi. Gerekli ayarları yaptığımda cihaz açıldığında baktım cihaz en son yaptığım güncellemede duruyor yani geri gitmemiş ama içindeki herşey silinmiş. Sizce virüs varsa silinmiş midir? Cevaplar için teşekkürler

• iOS için yazılmış bir virüs yok bildiğim kadarıyla
    zaten virüs bulaşabilecek bir yol da yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde icergi silince guncelleme kalacak. Bunda anormal bir durum yok. Ios da calisabilecek bir virus yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios a kolay kolay virüs bulaşmaz ama sen gebede attığın fotoğraf müzik falan pc den bi kere taratır öyle at işini sağlama al

• quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Ios a kolay kolay virüs bulaşmaz ama sen gebede attığın fotoğraf müzik falan pc den bi kere taratır öyle at işini sağlama al

Pc ve ios farklı platformlar sonuçta. Pc de taratılıp bulunan virüsün ios da çalışacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Ios a kolay kolay virüs bulaşmaz ama sen gebede attığın fotoğraf müzik falan pc den bi kere taratır öyle at işini sağlama al

Pc ve ios farklı platformlar sonuçta. Pc de taratılıp bulunan virüsün ios da çalışacağını zannetmiyorum.

Ona bakarsan ıos ıcın yapılmış vırus de yok..ben sadece saglamcıyım..akılda şüphe kalmasındansa böylesi daha ıyı

• Cevaplarınız için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.