Şimdi Ara

iPAD Ürün Kodları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni nesil ipadlerden almaya karar verdim fakat bir sorunum var ipadlerde bazı ürün kodları mevcut MD525 MD519 vs vs bunlar ne anlama geliyor acaba bazen ürünler arasından sadece bu kod farklılığından dolayı fiyat farkları olduğunu gördüm acaba bunun anlamı nedir bilenlerden yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chss

Merhabalar yeni nesil ipadlerden almaya karar verdim fakat bir sorunum var ipadlerde bazı ürün kodları mevcut MD525 MD519 vs vs bunlar ne anlama geliyor acaba bazen ürünler arasından sadece bu kod farklılığından dolayı fiyat farkları olduğunu gördüm acaba bunun anlamı nedir bilenlerden yardım bekliyorum.

Büyük ihtimalle biri wifi diğeri wifi+ 3G

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/md519-apple-ipad-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,37003.html MD 519

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/apple-md525tua-4nesil-ipad-16gb-wifi+4g-beyaz-97-retina-bluetooth-10-saate-kadar-pil-662gr/productdetails.aspx?I_ID=63467 MD525

Ne yazıkki öyle değil yukarıdaki linklerde görüldüğü gibi ikiside yeni nesil 4g ve 16gb ancak biri md519 diğeri md525 ve arada 200 tl gibi bir fiyat farkı var..

• Bilkomun getirdiği ürünler

MD522TU/A iPad 16GB WiFi + Cellular
    MD523TU/A iPad 32GB WiFi + Cellular
    MD524TU/A iPad 64GB WiFi + Cellular
    MD525TU/A iPad 16GB WiFi + Cellular White
    MD526TU/A iPad 32GB WiFi + Cellular White
    MD527TU/A iPad 64GB WiFi + Cellular White
  • ben de amerikadan aldım, md519LL yazıyor. 16 gb 4g li ve beyaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun cevabını buldum MD519 sadece GSM MD525 ise GSM+CDMA olarak sunulmuş CDMA ipad de ne işe yarıyor bilmiyorum ama 200 tl farka değermi emin değilim...
  • CDMA Şebeke sinyal frekansı. Türkiye'de bu sistem yok hiç olmayacakta. CDMA almanıza gerek yok Türkiye'de ve Avrupa da GSM kullanılıyor sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.