Şimdi Ara

iphone 1.1.4 wi-fi problemi yardim arkadaslar delirecem!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim sorunum su..1.1.4 surum iphone'm disarda baska modemlerle sorunsuz hizli bir sekilde internete baglanirken eve aldigim LADOX marka (802.11g) access point ile web sayfasi aciyor ama cok yavas installerda ise indirmek istedigim bikac mb lik bir dosyayi indirmesi en az yarim saat..modemi resetleme'sifre kaldirma vb. hemen herseyi denedim ama olmuyor ..lutfen su konuya bi el atin delirecem artik arkadaslar..simdiden tesekkurler ilginize...

• arkadaslar bu arada sorun buyuk ihtimalle access pointte ya da onun ayarlarinda..access point yeni ve iletisim protokolu 802.11g...aklina bisy gelen varsa lutfen yazin arkadaslar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzyyy1 -- 30 Ekim 2008; 3:47:15 >
  • kimsenin soyleyecegi ,aklina gelen bise yok mu yaw??!!
  • modem, laptopinizda duzgun calisiyor mu? cevap evet ise, modemin ayarlar kisminda MAC ADDRESS die bi secenegi olmasi lazim, oraya telefonunuzun MAC adresini yazin. belki modeminiz, mac ile uyumlu olarak calisma sikintisi yasiyordur.

selamlar.
  • laptopta access point duzgun calisiyor..MAC adresini daha once de girip denemistim yine denedim ama olmadi arkadasim..iphone internete hic baglanmiyor degil.baglaniyor ama cok cok yavas..ozellikle installer super yavas..tesekkurler ilgine..
  • kimsnin aklina bise gelmio mu akaa$laa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzyyy1 -- 1 Kasım 2008; 0:41:49 >
  • biraz geç cevap verdim ama olsun..cihazınıızda yani ladox ta band genişliği vardır..o otomatik mi yok sa 1 mbit felanmı..yüzde 90 otomatik ten çıkıp belirli bi sınırda kaldığından ladox tan çok düşük hızda yararlanıyorsunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.