bu konu başlığında detaylı açıklamaları yapmıştım onları okursanız işinizi görür sanırım ..
pekiiiiiiii arayan numaraları direk kaydedemiyoruz bunun kolaylığı var mı yaa? illa bi kenara yazıp veya ezberleyip öyle mi giricez ??
arkadaşlar itunes tan şarkı yükledim eşleşme de yaptı gösteriyo ama şarkılar nereye gitti onu bulamıyorum. bi tane sertifika kodu soruyo bu onla mı alakalı ki ??? :S
itunes tan yükleyip telefondan itunes u aarsam böle olur tabi :) ipod kısmını altamışım soru yok thx :)
Gerçekten eline koluna sağlık arkadaşım.. Bravo.. Böyle detaylı anlatıma raslamamıştım..
Beyler bişey sorucam benim yeni i-pod touch um oldu fakat bu jailbrake olaynı yeni öğreniyorum. İ pod touch da işe yarıyomu acaba? Ve ne gibi yararları var bu olayın ?
ARKADAŞLAR SİMPORT UYGULAMASINI NERDEN YÜKLÜYCEZ YOK OLDU YENİDEN RESTORE YAPMK ZORUNDA KALDIM SETUPI YOK NERDEN EKLİYCEZ YARDIMM??
Iphoneistanbul34 adlı kullanıcıya çok teşekkürler hiç bir çıkarı olmadan iphone için yardım etti +rep :D gerçekten çok sağolun;))))
Çok teşekkürler Dostlar,
bende .1.4 e gecebildim sonunda,
Bilgisayrda adres defterımı adressbook.sqldfb gibi bir dosyada kaydetmiştim. Fakat bu dosyayı iphone a nasıl atıcam ?? Dosya yonetici si democeraysıden falan var -root- v.b. dosyaları goremiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok ama çok makbule geçecek,
Selamlar,
quote:
Orjinalden alıntı: reyhanbyr
pekiiiiiiii arayan numaraları direk kaydedemiyoruz bunun kolaylığı var mı yaa? illa bi kenara yazıp veya ezberleyip öyle mi giricez ??
Bu konunun çözümü varmı?
çözümü var elbet ama site yöneticilerinin nedensiz agresiflikleri yüzünden burada ilgilecek ve yardım edecek kimse kalmaz yakında merak etmeyin..
yalan olmuş başlık :(
yöneticiler sağolsun yazılarımı kopyaladığım orijinalleri olduğu yerde duruyor buraya kopyalarını koymakla hata etmişim onu anladım ..
çok yararlı bir yazıydı bence yazık olmuş. orjinallere ulaştım teşekkürler
ben orjinal yazıyı bulamıyorum. adresi verirmisiniz?
Vallaha nedenini bilmiyorum uzaklaştırma almanın kardeş bakmayacağım da ama şunu bilki ben de senin gibi aynı dertten muzdaribim burada.Kafalarına göre iş yapan modlar var bu forumlarda ne yazıkki.Haklı olmadıkları halde haklıymış gibi kral benim davasına gümbürtüye gidiyorsun.Ben de sadece arada sırada uğruyorum. Amma velakin yazdığın yazıları verdiğin linklerden takip etmeye devam edeceğim.Teşekkürler.