Merhaba arkadaşlar. Meraklı biri olarak telefonumu 1.1.4 yaptım Güzel bir şekilde gükledi itunes ama Hat çalışmaz duruma geldi. ziphone den falan recovery yapıp itunesden 1.1.2 ya da 1.1.3 e döndürmeye çalışıyorum 1.1.3 e dönüyor fakat yine de hattım çalışmıyor. nasıl yardımcıolabilirsiniz. bu problemle karşılaşan var mı acaba
valla kardeşim geçmiş olsun forumda apple_store kardeşimiz bas bas bağardı 1.1.4 yüklemeyin diye ama napıcan sağlık olsun ya 1.1.4 ün kırılmasını bekliceksinki yakında kırarlar onuda fazla sürmez yada 1.1.3 e dönüyor diyorsan 1.1.3 yap sonra tekrar recovery mode al ziphone ile kır bakalım ne olur kardeşim
kolay gelsin tekrar geçmiş olsun
"I don't have a list of what has changed, however, usually changes to the third number are primarily for fixes, and not so much for adding features. Hope this helps, "
Nathan C.
biraz zor olacak düzeltmek
Bir kaç gün sabredin arkadaşlar çaresi yakında geliyor takmayın o kadar dert etmeyin Zibri yapacak bunuda no problem relaxx
Dinlendirin iphoneleri bira en fazla 1 hafta yani daha fazla elleşmeyin cihazla daha beter etmeyin az kaldı sabrın sonu selamet Hack çi abilerimiz iş başındalar
geohot işi yaptı zibri 2 dandik arayüz ile aamın yaptığını kendine mal ettii
şimdi kendinin bişey yapacağını sanmam bu sıradada zibri nasıl cortlayacak millet görsün die geo da bişey yayınlamayacak sırf zibri cort olsun die .. yani kısacası 11.4 yapan lar en az bi 15-20 gün en iyi ihtimalle bekleemyi göze alsın..
ide ne die yüklüyorsunuz her bilmediinizi bende onu anlamıyorum ... okadar boyutta dosyayı indiriyor kuruyor hala tık yok download dedikten sonra ulen bu 1.1.4 ne iöiş die bakmak için min 15 dk var bunuda kullanmadıysan bekleyeceksin artık napalım ..hayırlı olsun
bence 1 hafta dahi beklemeyeceksin... 2 koldan geliyorlar :) bu kırılmış bile ama süründürüyorlar adamı bikaç gün gizem yaratıp sonra çıkaracaklar... Zbiri dün 2-3 gün diyordu... beklesen beklesen en fazla 3 gün beklersin... hem bir de başka gizemli çözüm daha fısıltı halinde dolaşıyor ;)
ama bu arada şu Ziphone'un Refurbish opsiyonunu bir denesen hazır herşeyi deniyorsun... belki düzelir??!!
ya arkadaşlar bu 114 olayı nerden cıktı ... ben 31 mart gibi iphone aldıracam o şimdi 114 çıkarsa bi daha bekleyemem kırlıması jailbreak'i falan bu 114 otb olarak çıkmıyor değil mi noolur bi cevap verin.
ben aldırırım usa'den 114 çıkar falan. bahtsız adamım ben...
kardeş sana çok katıldığımı söliyemicem... eğer cortlayacağını hissetse, bu kadar ortaya atılıp gün ilan etmez... ve dahası bu sefer Dev Team de karşılığında bişey çıkaracak Zbiri kadar sansasyon yaratan ve sanırım bu PWNED! de Dev'e ait...
geohot işi yaptı zibri 2 dandik arayüz ile aamın yaptığını kendine mal ettii
şimdi kendinin bişey yapacağını sanmam bu sıradada zibri nasıl cortlayacak millet görsün die geo da bişey yayınlamayacak sırf zibri cort olsun die .. yani kısacası 11.4 yapan lar en az bi 15-20 gün en iyi ihtimalle bekleemyi göze alsın..
ide ne die yüklüyorsunuz her bilmediinizi bende onu anlamıyorum ... okadar boyutta dosyayı indiriyor kuruyor hala tık yok download dedikten sonra ulen bu 1.1.4 ne iöiş die bakmak için min 15 dk var bunuda kullanmadıysan bekleyeceksin artık napalım ..hayırlı olsun
sanmıyorum illaki storelerde 1.1.3 te vardır seri nosuna göre alırsın veya alıcağınız yerde sorarsınız 1.1.4 mü 1.1.3 mü diye ama normalde apple yeni version çıkarttığında eski versionları toplatıp yenilerini satışa çıkartıyor yanlışta biliyor olabilirim ama size tavsiyem alın 1.1.4 te olsa sorun değil yakında hallolucak fazla sürmicek yani relaxx olun
1.1.2 de alsan 1.1.3 te alsan 1.1.4 te alsan hepsinde jailbreakme ile vs uğraşaaksın zaten birini al gitsin kardeş rahat ol bu forum adamı yaro yolda bırakmaz bu kadar insan var burda dertlere deva merhem gibi insanlar yani Antibüyotik maşşallah
yani kıssadan hisse al gitsin korkma
iphone almam tam bir yılan hikayesi oldu . ilk önce 112 turbo sim falan pahalıydı. sonra getirtecek adam bulamadım olanlarda iphone+100$ kar alırım dedi. bi ara kayıt ettirme prosedürü falan çıktı. şimdi buldum sevabına kar almadan birisi ona getirteceğim inşallah mart sonu gibi. bu 114 konusu çıktı. sizce 8 gb mı alayım 16 gb mı? seiz olsanız hangisini tercih edersiniz (gerçi konuyla alakası yok ama ayrı bir konu başlığı açmaya da gerek yok. araya onuda sıkıştırayım dedim :) )
quote:
Orjinalden alıntı: prıvacy
sanmıyorum illaki storelerde 1.1.3 te vardır seri nosuna göre alırsın veya alıcağınız yerde sorarsınız 1.1.4 mü 1.1.3 mü diye ama normalde apple yeni version çıkarttığında eski versionları toplatıp yenilerini satışa çıkartıyor yanlışta biliyor olabilirim ama size tavsiyem alın 1.1.4 te olsa sorun değil yakında hallolucak fazla sürmicek yani relaxx olun
1.1.2 de alsan 1.1.3 te alsan 1.1.4 te alsan hepsinde jailbreakme ile vs uğraşaaksın zaten birini al gitsin kardeş rahat ol bu forum adamı yaro yolda bırakmaz bu kadar insan var burda dertlere deva merhem gibi insanlar yani Antibüyotik maşşallah
Valla ne diyim kardeş 8 gb lık ile 16 gb lık arasında hemen hemen 100 dolar fark var ben daha 8 gb ı dolduramıyorum doluyo tabiki ama 8 gb için niye 100 dolar veresinki bence yarın öbür günde 32 liği çıkar aaa ondanmı alsam dersin insan oğlu doyumsuz olur bence teknolojiye bence fazla kastırmadan 8 gb normalinden takılmak lazım
tabiki bu benim nacizane fikrimdir
quote:
Orjinalden alıntı: peynirli tombi
iphone almam tam bir yılan hikayesi oldu . ilk önce 112 turbo sim falan pahalıydı. sonra getirtecek adam bulamadım olanlarda iphone+100$ kar alırım dedi. bi ara kayıt ettirme prosedürü falan çıktı. şimdi buldum sevabına kar almadan birisi ona getirteceğim inşallah mart sonu gibi. bu 114 konusu çıktı. sizce 8 gb mı alayım 16 gb mı? seiz olsanız hangisini tercih edersiniz (gerçi konuyla alakası yok ama ayrı bir konu başlığı açmaya da gerek yok. araya onuda sıkıştırayım dedim :) )
quote:
valla 1.1.2 çıktığındada öle dendi hemen yazılım çıktı çıkacak 3 ay beklendi nerdeyse .. ama şöyle bişey var apple bu yazılımı çok güzel özellikler eklemek için çıkarmadı ziphone ile başı derde girdiği için çıkardı yani ona önlem olmak amacı ile sanırımki oradaki açıkları kapaışlardır ..
bi açığı bulmak 3 ay sürdü oda kapandığını düşünürsek yeeni biaçık daha bulmak benim kanımca en az bi 15 gün diorm umarım yanılırım ama bana öyle geliyor..
gecmis olsun kardesim,ayni seyi bende yasadim dun ama cozum su;ziphone 2,4 ile don geriye ben yaptim suan 1,1,2 calisiyor bilgine
cevapların için çok teşekkürler. haklısın valla ne diyim insan oğlu bu doymaz. bende 4 gb ipod mini var yarısı anca dolu belki hani olurda iphone'u harici bellek olarak kullanabileceğimiz bir program çıkarda(belkide çıkmıştır onu da bilmiyorum. cehalet işte) ipod gibi o şekilde de kullanabilme imkanımız olur diye tereddüt ediyorum. bi de harici belleğe para vermeyek
quote:
Valla ne diyim kardeş 8 gb lık ile 16 gb lık arasında hemen hemen 100 dolar fark var ben daha 8 gb ı dolduramıyorum doluyo tabiki ama 8 gb için niye 100 dolar veresinki bence yarın öbür günde 32 liği çıkar aaa ondanmı alsam dersin insan oğlu doyumsuz olur bence teknolojiye bence fazla kastırmadan 8 gb normalinden takılmak lazım
tabiki bu benim nacizane fikrimdir
quote:
Orjinalden alıntı: peynirli tombi
quote:
dostum şimdi iPhone'un durumu nedir??? 1.1.4 yaptın iTunes'dan sonra direk 1.1.2 firmware yükleyip Ziphone yaptın ve çalışıyor mu?! modem firmware'in ne oldu? Makinenin bootloader 'ı kaç? OTB ne idi?
quote:
Orjinalden alıntı: z-yback
gecmis olsun kardesim,ayni seyi bende yasadim dun ama cozum su;ziphone 2,4 ile don geriye ben yaptim suan 1,1,2 calisiyor bilgine
arkadasım 1.1.1 fab çıkışlı cihazını dün 1.1.4 e up yapmış, 1.1.1 e restore yapıyorum ama modem 04.04.05_G de kalıyo ne virginize oluyo nede baseband downgrade oluyo...her 2 işlemin ortasında main script execution failed hatası alıyorum. çözüm bulan varmı?
Kardeşim bu işelmleri nasıl yaptın sıra ile anlatırsan faydalansın insanlar çalışıyor diyorsun nasıl yaptın kardeş anlatabilirmisin detaylı olarak
quote:
Orjinalden alıntı: z-yback
Zİphone'u msdos ortamında kullanınca baya işe yarıyor sanırım arkadaşta öyle düzeltmiş olabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme