müşteri hizmetleri ile görüştüm. 28 Şubata kadar yatmış olur dediler bakalım beklemedeyiz |
iPhone 11 çiçek sepeti yüzde 20 paracik (3. sayfa)
-
-
2. Yuzde 10 icinde 28 subatmi diyorlar -
Valla 2.nci %10 için bir şey demedi yatar diyor sadece. Muhtemelen ilk %10 için. Uygulamada da 28 Ocak - 28 Şubat arası gözüküyor -
Belli oldu 2. Yuzde 10 icin ugrstiracaklar biziquote:
Orijinalden alıntı: cekabu
Valla 2.nci %10 için bir şey demedi yatar diyor sadece. Muhtemelen ilk %10 için. Uygulamada da 28 Ocak - 28 Şubat arası gözüküyor -
benim ilk %10 yattı 2. için aradım kayıt oluşturdular bakalım umarım uğraştırmazlar.
-
Benim daha yatmadi hala bekliyor gozukuyor. Mesaj falanmi geldi -
Hopi üzerinden bildirim geliyor.
-
Alımı cep uygulamasından yapanlara ne bilgi mesajı geldi nede uygulamada görünüyor puan yatacağı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!benim ilk %10 yattı 2. için aradım kayıt oluşturdular bakalım umarım uğraştırmazlar.
Hocam hangi numarayı arayıp kayıt oluşturdunuz acaba.
0850 200 6688 hopi müşteri hizmetleri.
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Müşteri hizmetleri sistemde gözükmüyor ama faturayı atın arkadaşlar manuel giriş yaparlar dedi. info@hopi.com.tr ye fayurayı mail attık bakalım ne olacak
Sizde ilk tutar bile gozukmuyotmuydu? Hani bu kadar yatacak bu tarihler arasinda gibi?quote:
Orijinalden alıntı: cekabu
Müşteri hizmetleri sistemde gözükmüyor ama faturayı atın arkadaşlar manuel giriş yaparlar dedi. info@hopi.com.tr ye fayurayı mail attık bakalım ne olacak -
Bana hiç bildirim gelmedi, uygulamada da gözükmüyordu. Mh de sistemde işlem gözükmüyor manuel olarak girilecek fatura gönderin dedi.
bir arkadaşımda sistemde gözüküyordu ama sadece %10 luk kısmı. Hem hopi paracık da yatmadı. O da görüşme sağladı. Ondan fatura istemediler sadece kayıt oluşturdu
2. %10 da bugün yatırildi geçen yılın en iyi kampanyalarından biriydi.
Hayirli olsun. Aynen muhtesem bir kampanyaydi.quote:
Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!
2. %10 da bugün yatırildi geçen yılın en iyi kampanyalarından biriydi. -
Bana hopi uygulamasından yüklenecek diye bildirim olmasına rağmen yatmadı. Hopi müşteri hizmetleri numarasından pazartesi sabahı talep oluşturdum. 3 gündür bir değişiklik yok. Benim durumumda olan var mı?
Bende ayni sekilde bekliyorum hocam. Donus yapacaklarini ilettilerquote:
Orijinalden alıntı: akyuzmk
Bana hopi uygulamasından yüklenecek diye bildirim olmasına rağmen yatmadı. Hopi müşteri hizmetleri numarasından pazartesi sabahı talep oluşturdum. 3 gündür bir değişiklik yok. Benim durumumda olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_128
Bende ayni sekilde bekliyorum hocam. Donus yapacaklarini ilettiler
Alıntıları GösterAnladım, hocam. Ben durumda bir değişiklik olursa gruba yazacağım size de yatarsa haber verir misiniz?
-
Hocam bana bir 627 geldi. Digerini bekliyorum. Telrar arayacagim bugunquote:
Orijinalden alıntı: akyuzmkAnladım, hocam. Ben durumda bir değişiklik olursa gruba yazacağım size de yatarsa haber verir misiniz?
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X