Şimdi Ara

İphone 11 mi İphone xs mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
33.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xs tabiki.

• İphone 11 almaya karar verdim. Biraz estetikten feragat edeceğiz. Gerek a13 olması gerekse bataryası ve işlemci hızından ötürü 11 karar kıldım.

Teşekkür ederim herkese.
  • XS amiral gemisi. 11’degil. Ben burdan yola cikardim.

Fakat fiyatlandirmada xs ile 11 ayni fiyata bulunursa xs tercih edilir. Yurtdisinda da bu boyledir. Almanyada xs’leri operatorlerin anlasmalariyla 500-600euro bandina veriyorlar sifir 11’lerden daha ucuza. Trde de boyle bulunursa xs alinir. Ama bunun disinda 11 hem yenilikci hem de sarj konusunda daha iyi.

Ben kasa kalitesini vs gibi durumlari onemserim. Xsde celik olan kasa 11’de aluminyum.

• Kararımı etkileyen video <3
    iPhonedo Türkiyeyoutube
    iPhone 11 — Derinlemesine İnceleme ve 11 Pro, XR Kıyaslaması
    https://www.youtube.com/watch?v=EUCCZgqEPBM

Teşekkürler İphonedo <3

• ARC118i A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu sıralar xs’i 11’den daha ucuza satıyorlar. Baya bi indirime girdi. Neden acaba?! Bende ikisi arasında gidip geliyorum 6s plusımın yerine.

• Bende çok kararsızdım 11siyah aldım bir aydır kullanıyorum kamera işlemci ve batarya dan gayet memnunum. 11 kullandıkdan sonra xs aklınıza gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum , iOS 14 geldiği zaman iPhone XS bataryası 11 gibi performans vermez , hem işlemci farkı hem yeni nesil hem batarya hem kamera performansı , xs gecen senenin çıkan iPhone X ile aynı kasaya sahip olan cihaz , ve suan çok indirme girdi , ekrana pek takılma O kadar abartacak kadar fark yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Arkadaşlar merhaba yeniden,

tercihimi iphone11 den yana kullandım ve beyaz renk aldım. tam olarak 2 ay oldu ve telefonuma aşık oldum diyebilirim. Beyaz olması ve arka çerçevesi cam olması göze hoş gelen bir estetik sunuyor. Ama beni en çok rahatlatan şarj süreci 2 günde bir şarja takıyorum batarya sorunu neredeyse yok. Kamerası harika. Performans bağlamında çok memnun kaldım. İyi ki İphone 11 tercih etmişim. Ayrıca oyun çok oynamam ama oydaığımda bile çok fazla ısınmıyor. Telefonun büyüklüğü ve kalınlığına alışıyorsunuz. Liquid Retina HD ekranda gözü yormuyor. Şefaf kılıf ve ekran koruyucusu ile birlikte rahatlıkla kullanıyorum.

Sağlıcakla kalın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.