Şimdi Ara

[SATILDI] iPhone 11 Pro 256 GB Space Gray Çift Sim (A2215)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 11 Pro Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] iPhone 11 Pro 256 GB Space Gray Çift Sim (A2215)

iPhone 11 Pro 256 GB Space Gray Çift Sim (A2215)

>> İlk sahibinden, temiz kullanılmış iPhone 11 Pro 256 GB Uzay Grisi. Alındığı günden itibaren ekran koruyucu ve kılıf ile kullanılmıştır.

>> Herhangi bir hasarı veya çalışmayan aksamı yoktur. Tamir görmemiştir ve pil sağlığı %79'dur.

>> Telefon Japonya modelidir (MWC72J/A), çift sim kartlıdır (Nano Sim + E-Sim) ve ikisi de pasaport kayıtlıdır. Ocak 2023 itibari ile kaydı yapan kişinin kullanma zorunluluğu kalkacaktır.

>> Nakit ve elden satılıktır. Kutusu ile birlikte verilecektir.

>> Mesaj ile iletişime geçin lütfen.

>> Fiyat: 16.000₺

>> Son fiyattır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Son fiyat nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Holmes M kullanıcısına yanıt

Biraz pazarlık payım var. Mesaj atarsanız oradan konuşalım.

• özel mesaj attım..

• bu modelin pilini apple servisten değiştirebiliyor muyuz bu modele yedek parça desteği veriyor mu bilginiz var mı ?

• Traylor_TR kullanıcısına yanıt

Apple TR'nin yurt dışı cihazlara bazen servis vermediğini okumuştum ancak konu hakkında net bir bilgim yok maalesef.

• Ben yanitlayayim eger faturasi varsa cihazin ucreti ile bakiyorlar fakst fatura yoksa hicbir sekilde bakmiyorlar malesef diger anlasmali firmalarda ayni sekilde fatura olmadan kesinlikle islem yapmiyorlar Xs max var bendede batarya degistirmeye zorluya gittim randevu alip ucretli degisim istedim fatura olmadan bakilmiyor malesef bilginiz olsun . Yurtdisi cihazlar icin gecerli bu bahsettigim olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.tekil şahıs -- 16 Ocak 2023; 4:12:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sorulmadan cevaplayayım, maalesef telefon faturası elimde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.