Şimdi Ara

İphone 11 pro max kulaklık temassızlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 11 pro max kullanıyorum. Genelde PUBG oynuyorum. Video veya müzik çok dinlemem. Kulaklığı da sadece PUBG oynarken kullanıyorum. Oyun oynarken bir süre sonra cihaz ısınmaya başladığında elim kulaklık soketine değdikçe ses ahizeye geçiyor. Soketle oynuyorum bazen tekrar kulaklıktan geliyor bazen soketi çıkarıp geri takıyorum düzeliyor. Bazen 2-3 kere çıkarıp takmak zorunda kalıyorum kulaklıktan ses gelsin diye. Oyunun en can alıcı bölümünde gidince kırasım geliyor. Servise götürdüm test ettiler sorun yok diyor. Servis PUBG bizi ilgilendirmez biz testi onun üzerinden yapmayız dedi. Apple Müşteri hizmetleri video çek bir de PUBG de sorun yaşadığında video müzik aç orda da yapıyor mu dedi. Daha test edemedim. Sorunun benzerini yaşayan oldu mu çözüm önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan3333 -- 18 Nisan 2020; 18:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek bir şey anlamadım ama lightning earpods kullanıyorsanız pubg oynarken o zaten çok sıkıntılı ya ilk girdiğinde tanımıyor çıkardığın zaman da kulaklık modunda kalıyor airpods aldım kafam rahat bir de baseus mvp elbow gamer lightning Kablo aldım hiç sıkıntı yaşamıyorum oynarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.