Şimdi Ara

İPHONE 11 RENK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
28.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen öyle dostum. Birde siyah renk biraz daha ciddi ve güzel gösteriyor telefonu zevk meselesi yinede .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre siyah,gri yada beyaz olmalı bir telefon.Sıralama böyle olmalı. Kırmızı vs gibi renklerden bir süre sonra sıkılanlar çok oluyor.Hatta bir arkadaşım severek almasına rağmen bir süre sonra sırf renginden dolayı Product Red 7 Plusını sattı.Bu cihazlara o kadar para veriyoruz karar vermeden önce iyice düşünmek lazım.
  • Çok doğru söylüyorsunuz. Birde şu var siyah ve beyazı her ortamda kullanırsın diğer renkler ne kadar güzel olsada gitmiyor her ortama.

• Ben artık klasik renklerden sıkıldım Sarı veya Yeşil rengi cok hos kırmızıda guzel ama sarı ve yesil baska

• Bence tam tersine siyah veya beyaz telefonlar oldukça sıradan kalıyor.
    Herkesin elinde aynı renk telefon, ilk görünüşte ve dışardan bakıldığında hiçbir çarpıcı yönü kalmıyor.
    Hele siyah telefonlar kendini göstermiyor, ha iphone olmuş ha samsung.

Bence zaten o yüzden Apple da Gece Yeşili gibi farklı bir renk çıkardı, 11 serisinde de birçok renk seçeneği sundu. Çünkü insanlar da Beyaz, Siyah, Gold sıkıldı artık.
  • Pembe renk al zaten apple firmasının başındaki adam gey
  • Gen-2 G kullanıcısına yanıt
    İlginç bir yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Corleoone

İlginç bir yorum
    Öyle hocam adam **** gerçekten ben **** olmaktan gurur duyuyorum demişti... bu bana tanrının hediyesi demişti.. zaten tipi de karı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gen-2 -- 24 Aralık 2019; 23:56:56 >
  • Ben siyah tercih ettim.Sebebi diğer renklerin çerçeveyi aşırı belli etmesi.

• iNetwork12 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

• iphone 11lerde en güzel renk bence kırmızı ve siyah. Diğer renklerin duruşları sanki hareketli geliyor, bu iki renk hem kaliteli hem şık duruyor. teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.