Şimdi Ara

Iphone 11, XS , S10 Plus

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Mart ayında telefon almayı düşünüyorum. Teknolojiyi seven bir insanım devamlı takipteyimdir cihazları. Az buçuk hepsi hakkında bilgim var. Benim istediğim Telefonun biraz küçük olması, kameranın iyi olması bir yerde fotoğraf çekilirken fazla uğraştırmayacak. Ois hızlı olacak. Aslında android kullandım şuana kadar kurcalamayı severim. eski cihazlarıma çokça custom rom da kurmuş biriyim. ama apple da foto çekmek falan daha hızlı gibi şuana kadar gördüklerim o şekildeydi. Bir de en çok taktığım şey şarj süresi . Apple ürün alırsam yanına bir de hızlı şarj aleti almak lazım bu durum canımı sıkıyor kutudan çıkanla baya uzun sürüyor herhalde 11 öyle xs i bilmiyorum ama. Bir de oldukça müzik dinleyen biriyim spotify ve youtube vanced kullanıyorum şuanki telefonumda. Baya arada kaldım bu arada. S10 plus 6 bin XS 6300 11 7000-7200 gibi sonuçta 1000 lira da fark var. bu telefonları kullanan birileri yorum yaparsa sevinirim.

• Hocam zerafet vepremium hissiyatı arıyorsanız kesinlikle XS derim hem aşırı büyük değil ama her yeri ekran ve çerçeveleri çok az 11 alırsanız hem kalın takoz hem de bol bol ekran çerçevesi görüp ben bu kadar parayı buna mı verdim diyeceksiniz. 11 in avantajları Pil yeni işlemci ve kamera.
    İki cihazı da kullandım kamera da çok aşırı bir fark yok ama pil farkediyor işlemci kağıt üstünde iyi ama XS in hiç bir şekilde geride kaldığı bir durum söz konusu olmadı. Ayrıca 3D Touch benim için çok önemli ve farkı hissediyordum.
    Asıl konu ise ekran XS in ekranı dizi film izlerken oyun oynarken bariz çok daha üstün amoled panel zaten.
    11 den xs e geçen biri olarak deneyimlerim böyle.
  • xs en mantıklısı

paran bolsa 11 pro al 11 kaba bir cihaz xrın bir üstü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.