|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Elden alabiliyor muyuz? Takasa cihaz alıyor musunuz? |
|
hocam hayırlı işler ,yurt dışı telefon alıp bir zaman sonra üst model ile takas yapabiliyormuyuz?Yeriniz beşiktaştamıdır |
|
Selamlar, Yurtiçi düz 15 modeli var mıdır? Nakit alınacak. |
|
Asım hocamdan bugün 1 adet 15 PM, 1 adet 15 Pro, 1 adet de Apple Watch Ultra 2 aldım. Açıkçası ben bu kadar anlayışlı, saygılı, işini severek ve özveri ile yapan az insan görmüşümdür. Hem kendisi ile tanışmaktan, hem de alışveriş yapmaktan büyük keyif aldım. Bundan sonraki tüm cihazlarımızda, kendisi bu işe devam ettiği sürece, beraber ilerliyor olacağız. Buradan da tekrar kendisine teşekkür etmek istedim. ☺️ |
Ben de tanıştığıma çok memnun oldum, güle güle kullanın, 16 serisi geldiğinde takasa bekliyorum :) |
|
|
Var hocam, özelden yazın yardımcı olayım |
selamlar yurtdışı 15 pm 256 cihazım var avrupa cihazı kayıt ettirmedim. yurtdışı 16 pm avrupa cihazı ile takas olur mu |
Yurtdişi sıfır iphone 13 felan geliyor mu hocam? amazonda 33 bin ama çok para... Ben yurtdişina yazin taşınıyorum fakat orada bu tür modelleri bulamam genelde 15 promax ve 16pro max satiliyor. Cihaz T mobile yada AT-T de çalışmasi lazim o kadar. |
Var hocam, detayları özelden ilettim |
hocam selamlar, watch series 7 41mm var mıdır elinizde? |
|
çocuğuma arıyorum da o fazla gelir hocam, elinize geçerse haber ederseniz sevinirim, amacım biraz uygun olması. Tşk ederim. |
1 adet iphone 16 pro max çift fiziki sim card telefon alınmıştır. pazar günü bile bize yardımcı olmaya çalıştı teşekkür ederim kendisine her şey için. |
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, güle güle kullanın hocam |