Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Iphone 12 | 12 Pro orijinal magsafe deri kılıf ve cüzdan Satın Al 25 Şubat 2023 12:41 1 1 Iphone 12 | 12 Pro orijinal magsafe deri kılıf ve cüzdan Iphone 12 cihazımı sattığım için boşa çıkmıştır kılıf faturalı kutulu orijinaldir aşınma mevcuttur deri olduğu için. Fatura vs mevcut ama orijinalliğini tuşlarından çok rahat anlıysbilirsinizCüzdanları aliexpressten almıştım 1 yılı geçkin süredir kılıfı ve siyah cüzdanı kullandım 1 kere düşme tehlikesi bile yaşamadım sorunsuzdur cüzdanlar siyah ve mavi cüzdanı biraz daha fazla kullandım hatta yeşili hiç kullanmadım sıfır gibi duruyor Kılıf 300₺Cüzdanlar; siyah ve mavi tanesi 40₺Yeşil 70₺Hepsini alana 400₺ olurSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK GALAXY S23 256GB Satılık hesap ve oyunlar PlayStation 5 Digital 1216b avrupa faturalı [SATILDI] Ryzen 5 2600x + Asrock b450m hdv r4.0