Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] İPhone 13 128gb

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
34 ile 25 arasında 9 bin lira fiyat farkı var. Kimine göre az kimine göre fazla olabilir. Pasaportla uğraşmak derken ne demek istediğinizi anlamadım. Bu telefon zaten kayıtlı uğraşacak bir durumu yok. Fiyat fazla diyorsanız piyasasını ben belirlemiyorum. Forumdaki veya sarı sitedeki diğer iphone 13 ilanlarına bakın belki de en ucuzu budur. Varsa daha ucuzu fiyatını ona göre güncellerim. Hali hazırda easycep bu kondisyondaki telefona 22.400 lira teklif veriyor. Ha bu fiyata iphone 13 alınır mı derseniz o da kişisel tercihtir. Şahsen ben almam. Ama iphone harici telefon kullanmayan insanlar var. 25 bine uzun süre güncelleme alacak, sıfıra yakın kondisyonda bir telefon olduğu için tercih eden olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 1 Ocak 2025; 23:36:20 >______________________________
-
cihaz bahsetmeniz üzerine yurtdışı cihazı vede aç kapa uğraştırma gerektiyor öyle ise . ha yurtdışı değilse cihazınız yazım hatası olmuş ilanda hocam yurtdışı cihaz satıyormuşsunuz gibi anlaşılıyor.
-
fiyat takip
-
Cihaz resmi pasaport kayıtlı. Nasıl bir aç kapa yapılması gerekiyor anlamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X