Kılıf olarak torrasın kılfını tavsiye ederim.Telin güzelliğini kaybetmiyor. |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Şuan Teknotel İzmir kılıf getirmiş.
Apple Premium Reseller'da yarın orijinal kılıflar olacakmış.
Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol, Gittigidiyor'dan ses yok hala.
-
Ekran koruyucusu baya işe yarar duruyor. Öneriniz icin teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: blueDrSürekli veya geçici kılıf ve ekran koruyucu olarak bakılabilir belki:
https://www.hepsiburada.com/engo-iphone-13-pro-max-ekran-koruyucu-nano-temperli-cam-p-HBCV00000PEH2M?magaza=Engo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
unutmuşum 17 sin de dbrand olarak da sipariş vermiştim hala elime ulaşmadı yedek de bulunsun diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanhŞuan Teknotel İzmir kılıf getirmiş.
Apple Premium Reseller'da yarın orijinal kılıflar olacakmış.
Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol, Gittigidiyor'dan ses yok hala.
Teknotel’e sakin gitmeyin bir cam kaplamaya 150 tl istediler, utanmaz firsatcilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet Arkadaşlar 13 Pro Graphite aldım bende, kılıf olarak Troydan Piili marka aldım ve gayat güzel oldu, ekran koruyucuda Kadiköyden bir telefoncudan taktırdım, yeni ürünler çıkana kadar şuanlık gayet iyi oldu :)
-
ben de 13 pro kullanıcısıyım ama 13 pro için ayrı bir başlık var, burası düz 13'lerin grubu. orada paylaşım yapmanız daha doğru olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konu başlığını okumadın herhalde, Burası 13, mini,pro,promax kılıf konusu. Mesajımda gördüğünüz üzere Troyda 13 proya kılıf olduğunu belirttim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hyponsoinagewww.spigen.com.triPhone 13 Pro Kılıf, Spigen Thin Fit | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-kilif-spigen-thin-fitÇok başarılı ve sağlam duruyor benim görüşüm
Alıntıları GösterBaya hoş duruyor. Acaba kullanılan malzeme nedir? Elde tutuşu nasıl? Koruması yeterli mi?
Alan olursa bilgilendirirse sevinirim.
-
Merhaba arkadaşlar yurt dışı imei repair olmayan iphone ve diğer model tüm telefonlarınıza pasaport kaydı gerekmeden geçici imei kaydı ile kullanmanızı sağlıyoruz pm atarak bilgi alabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple kılfıları stoklara girdi arkadaşlar
-
düzgün renkler yok hala
-
ben akasya’dan aldım bugün. hepsi vardı 13 için
Spigen ekran koruyucularından ve ya belkinden haber var mı?
20 Ekim tarihinde satılacakmış
-
Çok varmış daha.
Ben de arkadaşın mesajı üzerine araştırma yaptım ESR markası dünyaca tanınmış en az Spigen markası kadar sağlam bir imajı var.
Amazon.de üzerinden aşağıdaki ürünleri aldım. Sonradan baktım yurtiçinde de satan var, stoğa girmiş 1 tık pahalıya tabii, exoticcase.com.tr de mevcut.
Spigeni beklesem 1 kılıf+1 ekran koruyucu en az 500/550 TL verecektim. Böyle daha uygun oldu.
Ek olarak Spigenin ekran camları faceIDi,ön kamerayı falan dışarda bırakıyor, çentikli yani ESR ise tam kaplıyor bence daha korucuyu olabilir aklınızda bulunsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magistra86 -- 9 Ekim 2021; 3:16:39 >
-
Hocam merhaba, bende 13 pro için almayı düşünüyorum, senden ricam bu ürünler geldiğinde, uyguladıktan sonra bakar mısın ? Kılıflar ekran koruyucuyu köşelerden kaldırıyor mu ? Ona göre bende 13 pro için alacağım
-
iPhone 13 Product Red için bir kılıf arıyorum. Dün geçici bir kılıf buldum ama baya kıro. Önerisi olan var mı?
Bu ürünü satın aldım:
trendyol.comVertech Iphone 13 Kılıf (6.1 Inch) Şeffaf Yumuşak Silikon Kamera Korumalı Şarj Girişi Tıpalı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/vertech/iphone-13-kilif-6-1-inch-seffaf-yumusak-silikon-kamera-korumali-sarj-girisi-tipali-p-156601116?boutiqueId=61&merchantId=111220İnşallah sorun olmaz, tam oturur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 10 Ekim 2021; 15:35:38 > -
Eppo koruyucu fena durmuyor. Bugün teslim ettiler, taktım. Ahize kısmına yakın bir yere toz takıldı yanlışlıkla, ama baloncuk bırakmadı. Ekranda olduğu fark bile edilmiyor. Çizilmelerden korur en azından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X