Şimdi Ara

İphone 13 ve s24 s24+

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar uzun süredir araştırıyorum. 40k bandında bir telefon alacağım. İlk başlarda hedefim iphone 13 almaktı. Fakat biraz araştırmalarım sonucunda s24-256gb ve s24+ çok çok kafamı karıştırdı. Samsung çok yeni bir telefon ve teknolojik anlamda benim araştırmalarım da gösteriyor ki appleden bir tık daha önde. Yazılımla ilgili biri olarak yapay zekanın telefonumda dahili olarak bulunması benim için güzel bir avantaj. Fakat kafamda birkaç soru işareti var.

Benim telefondan beklentim 4-5 yıl boyunca kasmasız donmasız ,kamerası beni tatmin edecek şekilde kullanmak. Satmak yenilemek gibi bir planım yok genelde bir telefonu çöp olana kadar kullanıp model değiştiriyorum. İphone ve s24 serisinin kameralarını karşılaştırınca s24'ün özellikle gece çekimlerinde, zoom performansında iphone13 e göre çok daha iyi olduğunu farkettim. Ayrıca iphonenin 2-3 yıl güncelleme alıcak olması ve s24 serisinin 7 yıl güncelleme garantisi olması benim uzun süre aynı telefonu kullanma alışkanlığıma göre s24 serisine yönelmemi sağlıyor. Ayrıca pil performansı olarak da s24ün çok daha stabil olduğunu söyleyebilirim. Araştırmalarım sonucunda bu söylediklerimi kendim farkettim. Fakat bu iki telefonu deneyimleyip arasındaki farkları bana söyleyebilecek birileri varsa bütün görüşlere açığım. S24 serisi bir kaç adım önde olsa da iphone13 de benim için gayrt yeterli bir telefon. Açıkcası tek derdim aynı parsyı verip kötü bir telefon kullanmamak yoksa ikiside benim için fazlasıyla yeterli.

Bir diğer konu ise şu ben avmye gidip s24 ve s24+ telefonlarını denedim ve küçük telefon oalrak s24 daha çok ilgimi çekti. S24ÜN 256gb olanı ile s24+ aynı fiyat bandında. Sizce sırf telefon küçük olsun diye s24 alınır mı? Yoksa s24+ mı almalıyım?

Son olarak kafamdaki bir diğer soru işareti de s24 serisinin sosyal medya fotoğraf performansı. Araştırdığım kadarıyla samsungun artık instagram gibi sosyal medya uygulamalarıyla bir anlaşması var. Tüm kamera özelliklerini kullanabiliyoruz. Fakat atılan fotoğrafların videoların üzerine gif, müzik vesaire ekleyince kalitesi düşüyor mu? Gerçekten iphoneden çok bir farkı var mı? Eğer varsa sırf bu yüzden iphone13 gibi eski bir telefonu almaya değer mi?

S24 serisi ve iphone 13 cihazlarını kullanıp bana deneyimlerini aktaracak arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. İphone ve samsung bağımlısı körü körüne bağımlı arkadaşlar da sadece okuyup geçerse çok mutlu olurum. Her türlü fikre açığım.

• Güncel
  • Kısa ve net cevap, eğer telefon istiyorsan iphone al geç.
    Yok ben sağını solunu kurcalarım bilgisayar gibi kullanırım diyorsan samsung al.

Sadece toprak koç abimiz için android alınır. Takdir edersin çok paramız yok bütün yeni oyunları satın alamam genelde korsan indiririm sonra beğenirsem destek için satın alırım. Bu apple için lüks kaçıyor.
  • Apple ekosistemin varsa veya telefonu ortamlarda masaya vurarım dersen iPhone 13 al. Ekosistem kurma amacın veya ortamlarda güzel telefonum var havası atma amacın yoksa S24 her anlamda daha iyi. Teknik olarak S24 15 Pronun bir tık altı denebilir.

S24+ parasına S24 düz alınmaz bence. Ufak ekran seviyorum dersen S24 128GB ler 30 bine kadar düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 9 Ekim 2024; 18:51:42 >
  • Hiç bir markanın bağımlısı olmadığım için objektif bakabilidğimi düşünüyorum
    en başta her zaman F/P cihazlarını tercih ederim eğer bunu iphone karşılarsa seve seve kullanırım ama malesef bu sistemleri bana göre değil çünkü ekonomik durumum buna müsade etmez ettirsem de kendimi kötü hissederim

Bende s24 128gb s24+ arasında gidip geliyorum geçen 24 amazon da 31 e satıldı alamadım
    Şuan 24+ mediamark da 39
    kasım da amazon 36 ya verir büyük ihtimalle

12gb ram farkı güzel ama 196 grm ağırlık la cep de nasıl olur bilemedim şuan tel im 158gr 7. yılına girecek
    İphon tarafını hiç düşünmedim
    13 demişsiniz s24 ün rakibi gözükmüyor kağıt üzerinde belki 15 olurdu
    Onda bile ekran yenileme hızı ram batarya kamera da önde birde 15k daha pahalı ekonomik durumunuz iyi se iphone alın 2-3 sene sonra değişirsiniz
    Ben en az 5 sene hedef koyarım bozulmadığı sürece devam
    şuan android 9 kullanıyorum güncelleme yi keseli yıllar oluyor artık telefon bile üretmiyorlar
    bu memnuniyetle seri devam etseydi hiç düşünmezdim
    S24 6 yıl güncelleme vermesi benim için çok önmli
    Sizde kendi önceliklerini belirleyin uzun ömürlülük mü oyun oynama batarya kamera hangisi fiyatını hak ediyorsa onu alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.