Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.191
Cevap
695
Favori
2.162.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki ay irlandaya gidicem 8 ay oradayım gidince 14pro alıcam ama ülkeye dönmeden telefonu alır almaz kayıt ettirebiliyor muyum? Zam gelmeden kayıt ettireyim istedim.

• Naili N kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt

Japonyada fiyatlar dolar bazında aynı sayılır, ama burada geçen seneye göre dolar da %20 yükselme var. Buda japon yeni olarak fiyatlara yansıdı malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcistan dan alan oldu mu daha önce acaba? Çok uygun diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 14 pro max de amerikadan gelicek modelin tr de destek gören model numarasını nasıl bulacağız. Ön sipariş geçeceğim sim kilitsiz almak yeterli olur mu acaba renk olarak derin mor rengi inanılmaz güzel görünüyor. 12pm de grafit rengi kulllanıyorum ondan bile iyi görünüyor sizce alınır mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUNCH -- 8 Eylül 2022; 12:59:45 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz şekilde Batum veya KKTC'den cihaz alıp kimliğe kayıt ettirdik diyelim, bir daha ki kimliğe kayıt hakkımız ne kadar süre sonra başlayacak?

• Merhaba hali hazirda 13 Pro cihazim eski yesil pasaportuma kayitli. Simdi yesil pasaportum bitiyor yeni pasaport cikarttim. Yeni pasaporta 14 Proyu kaydedip kullanabilir miyim? Yani kayit isi pasaport bazli mi yoksa kişi bazli mi?

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Batum da cihazlar pahalı tavsiye etmem. Kktc deki fiyatlardan haberim yok. Kayıt hakkınız yurda girdiğiniz an başlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır Avrupa'da en ucuz İsviçre'den aliniyordu bakmadım ama bu senede degismemistir. Tabi oraya kaç kişi gidip alabilecek.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    3

• Mediamarkt, teknosa gibi yerlerde de apple ile aynı gün ön sipariş açılıyor mu? Önceki yıllarda nasıl olmuştu bu süreç?

• Merhaba. 14 Pro gelecek hafta Cuma günü ön-siparişe açılıyor. Siz nereden almayı düşünüyorsunuz? Vatan vs. sadece düz 14'leri gösteriyor ön-sipariş için. Apple'dan alsak 23 Eylül Cuma günü elimize geçer mi ki? Bu konuda deneyimi olan var mı?

• Alister Vale kullanıcısına yanıt
    Oluyor, 3 yıl boyunca sadece pasaporta/kimliğe kayıt yaptıran kişinin SIM kartı ile çalışıyor cihaz yani her sene telefon yenileyen birisi için mantıklı bir şey değil.

Ben her sene, eski modeli satıp üzerine biraz ekleyerek yenisini alıyordum ancak bu sene yenilerin fiyatı o kadar yükseldi ki üzerine çok fazla para eklemek gerekiyor.

• Sadece Apple'da ön sipariş takvimi görünüyor şu anda diğer markalar açıklamadılar ön sipariş takvimini. Bir an önce açıklasalar da ona göre nereden alacağımıza karar versek.

• yelkenli12 kullanıcısına yanıt

gecen sene 1 euro 1.2 dolar civarındaydı hocam, şimdi ise 1 dolar ile 1 euro eşit. nerden baksanız yüzde 20 fiyat farkı var ondan dolayıdır enflasyondan ziyade. avrupada şu an en uygun isviçrede gözüküyor. kız arkadasım almanyada su an gecen hafta zürihteydi muhtemelen 1 ay içinde basele de gider. ekim sonu dönecek hazır 7si var bi ayağı çukurda artık, 13 mini mi alsam diyordu dedim fırsat bu fırsat yapıstır geç şu an apple storeda 13 mini 699 chf ki (şu an 13000 lira) mediamarktta vs daha da iner fiyatı. kayıtla bile 15700 civarına geliyor ve burada fiyatı 25000 oldu. buradan iphone almak çılgınlıktır artık. ben diyorum 14 pro al kullan 1 ay gezerken pro kamerasıyla çekim yap (paris-bruksel-amsterdam gezisi) gel satsan 32ye satıp 13 mini alsan yine kar edersin diye ama alsat uğraşılmaz gibi. şimdi 7'si bozulsa dönünce (ki ekranı kırık batarya değişti vs) ele tutulur a52s alsa o bile olmus 9-10bin

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 8 Eylül 2022; 13:56:28 >

• Şimdi merak ettiğim elimdeki iphone 13 pro max 256gb kaç para eder acaba? Bir de bunu satıp alma derdi var. Her sene aynı uğraş.  Sonsuza dek bu döngü sürecek sanırım..

• 12 pro max den geçmeyi düşünen var mı? ikinci el olarak kaç ediyor ona bağlı tabii..

• omer.f kullanıcısına yanıt

Bence gönderim başlar 23’ünde. Kargonun hızına göre elinize geçer.

• Geçen sene 13PM 256GB 5 asgari ücretti. Bu sene 14PM 256GB 7.5 asgari ücret olmuş. Apple fiyatının ocakta da aynı olacağını varsayarsak ocaktaki asgari ücret zammıyla 5 asgari ücret seviyesine yaklaşabilir yine. Ve benim hatırladığım kadarıyla 4S’den beri bütün serilerdeki tepe modeller 5-6 asgari ücret arasında gidip geldi. Çok bir şey değişti mi karar sizin.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.