Şimdi Ara

Iphone 14 Pro Max 256 GB Deep Purple A2894

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #Iphone 13 Pro Max Kapasite #256 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Iphone 14 Pro Max 256 GB Deep Purple A2894

Yurtdışından alınma, 256 gb, mor renk, pro max. A2894 kodlu ülkemizde garantisi geçerli olan model. Kesinlikle açılmamış, garantisi başlamamış, kapalı kutu cihazdır. Kargoyu, doldurulması zorunlu alan diye dolduruyorum. İstanbul içi elden teslim taraftarıyım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 29750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 31 Mart 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• girişte yakalatmasaydın 25 bin ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ???

• Hocam meraktan soruyorum. Sıfır kapalı kutu geldiği için işlem yaptılar değil mi? Yani açık halde cepte olsa bir şey yapamazlar sanırım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XII kullanıcısına yanıt

Cebindeki tek cep telefonu oysa birşey yapacaklarını sanmam.

• Forum dışına satılmıştır.

• Merhabalar, ben kendi cihazımı sattım ama beraber gittiğim iki arkadaşın cihazları duruyor. Birebir aynı cihazlar. İsteyen olursa özelden yazabilir. 2 adet mevcut şuan.

Edit: son 1 kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 8 Mart 2023; 16:43:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edit: konu sahibinin isteği üzerine mesaj silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 9 Mart 2023; 20:49:45 >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt

Merhaba, bu benim konum hocam. Kendinize ait bir konu açıp orada paylaşırsanız daha uygun olur.

• Merhaba, simler fiziki mi, esim mi ? Ve anlamadığım BTK kayıtlarında olmayan yani Türkiye'ye ithal yolu ile gelmeyen cihazlar tr garanti kapsamında değil ? Nasıl tr garantili oluyor ?

• hDundar kullanıcısına yanıt

Merhaba, bir sim bir fiziki. Garantinin geçerli olmama sebeplerinden biri, modeller arası donanım farklılıkları kaynaklıydı bildiğim kadarıyla. Ancak benim özellikle getirip sattığım model, birebir Apple tr tarafından satılan modellerden. Daha önce sattığım bir cihazı https://checkcoverage.apple.com/?locale=tr_TR buradan sorgulattığımda çıkan sonuç şu.

" Sınırlı Garanti

Süre sonu: Mart 04, 2024

kapsamınız aşağıdaki avantajları içerir:

Donanım Servisi

Bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcımızdan Apple sertifikalı onarım ve servis hizmeti alın

Sohbet ve Telefon Desteği

Uzman teknik desteği almak için bizimle sohbet veya telefon yoluyla irtibat kurun. "

Kendim kullanıcısı değilim. Sınırlı garanti dediği, troy, gürgençler gibi yetkili servislerden garanti kapsamında hizmet alınabildiği yönünde anlıyorum. Açıkçası bir muamma var bu konuda haklısınız, ancak seri no'dan apple'ın sisteminde sorgulama yapınca yukarıda paylaştığım gibi sınırlı da olsa bir garanti olduğu yönünde. Diğer prosedürlere çok hakim değilim.

• Telefonlar bitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.