Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İPHONE 14 PRO MAX (256 GB ) DERİN MOR PROMAX (PİL 89 ) Satın Al 9 Ocak 2025 21:44 1 1 İPHONE 14 PRO MAX (256 GB ) DERİN MOR PROMAX (PİL 89 ) HATASİZ TAMİRSİZ SİFİR AYARİNDATelefonumu Almanya'dan sıfır aldım ve kendi kimliğim ile btk kayıt ücretini ödeyerek kayıt ettirdim. Aldığım günden beri ekran koruyucu ve kılıf ile itina ile kullandım. Hiç oyun oynanmamıştır. Alan memnun kalır. Faturası ve kayıt evrakları mevcuttur. Kapanma felan durumu yoktur. Tr cihazı neyse bu da aynı. TAKAS 16 Plus (256 ) ile olur. PİL 89Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 56500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Kırşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İPHONE 14 PRO MAX (256 GB ) DERİN MOR PROMAX (PİL 89 )