Şimdi Ara

İphone 14 Pro Telefonuma Kola Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 Ay önce aldığım iPhone 14 Pro telefonuma kola döküldü, telefonum yatay bir şekilde masada duruyordu ve kola döküldü kamerasına vs geldi şarj soketi kısmına çok az geldi genellikle her şey işte kamera dışında kılıfına geldi kameramda da koruyucu var Allah'tan hemen telefonu hızlıca aldım sildim ve saç kurutma makinesinde 3-4dk şarj soketi kısmı hoparlör kısmı vs kuruttum ve ne yapacağımı bilmiyorum, bu olmazmış gibi 3'lü prize ve prizde takılı olan şarj aletine de döküldü onları da güzelce sildim ve güneşe koydum artık şarj aletine kullanmalı mıyım çünkü uç kısmına bayağı bir kola döküldü iki konuda da görüşlerinizi yazar mısınız?

• O telefon artık kullanılmaz. Telefonu alıyorsun, kamyon lastiğinin altına koyuyorsun ondan sonra bir rahatlama geliyor. Efsane (!)

• İçerine Sivi temasi yaşandiysa yapişkanlik kacinilmaz,tek care var sağlam bilindik bi yere gidip temizletmen
  • Bir şey olmaz rahat ol
  • Benzer bir durum aynı telefon ile başıma geldi. Dün akşam döküldü. Şu anda kilit tuşu ile ses açma tuşu hissizleşti. Dokunmatik gibi oldular. Sanırım kolanın şekeri buralara sirayet etti. Bunlardan başka da bir sorun yok. En azından şimdilik. Temizletmek gerekir mi ? Fikir verebilir misiniz ?

• nk061 kullanıcısına yanıt

Temizletmende fayda var,yinede sen bilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.