Şimdi Ara

iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okumak için düşünür hale geldik. Nokia Xr 20 yi çıkardı Reklam filminde Roberto Carlos şut çekiyor telefona telefonda bir şey yok onu tanıtmadılar konusu bile açılmadı. 13 çıkmadan iPhone 14 ün tasarımı hakkında konu açıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSiber K kullanıcısına yanıt

Telefonda tasarım fiziksel kısımdan çok arayüz tasarımına döndü. Gelecekte her tarafı ekran olan bir cihaz taşıyacak gibiyiz. Hiç metal yada plastik kısmı olmayan.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt

Benim şahsım fikrim telefonu masaya koyduğun zaman telefon tasarım dili ile yanındaki arkadaşları etkileyecek. Diğer cihazlardan ayrılacak kendine özgü karakteri olacak şu anki cihazların %85 biribirbine benziyor. Nokia e7-00 açılabilen klavyesi metal tuşları ile daha farklı deneyimi sunan kaliteli bir cihazdı Amoled 720p ekran koymuşlar onunda ayrı havası var.

• Yalandan kim ölmüş oynat bakalım :D

• Süreyya hanımcılar gelmeden...xD

• iphone 4 tasarımı efsaneydi. onun güncellenmiş hali dönüp dolaşıp aynısından yapacaklarını biliyordum.

ama 10 sene geçti üstünden helal olsun valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir değişiklik herşey değişmiş ağzım açık kaldı iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı 

• quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

İos fiyatına Android cihazlar varken asla bitmez ben neden 6 ay sonra yarı fiyatına düşücek bir cihaza 10 bin veriyim ki. İos alırım 1 yıl sonra minumun zararla satarım.

1 yıl sonra neden satmak isteyelim ki, o da bana mantıksız geliyor. Her sene telefona tekrar tekrar 15.000tl vermeyi gerektirecek bir yenilik gelmiyor.

Şahsen cihazları minimum 5 sene kullanırım, o süre sonunda da zaten fiyatları aşağı yukarı yakın oluyor. 2015 cihazları S6 edge plus/Iphone 6s örneği verilebilir.

• Iphone boş
    Elma boş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diyelimki acil para lazım oldu ve para kaynağınızda yok hastane icra ve benzeri napıcaksın ya sizin tuzunuz kuru yada gerçekden boş yapıyosunuz ben şimdiye kadar cevremde bi android cihazı 5 yıl kullanabilen hiç bir kmseyi görmedim ama hala daha ipohone 4 kullanan tipler dolu.

• ciddi ciddi hala Apple ile arayüzü 500 bin tane bug dolu Xiaomi kiyaslauanlar var. ben de Xiaomi/Huawei kullanicisiyim ama komik cidden bu kafalar

• zdniz Z kullanıcısına yanıt

Ben cihaz değiştirmek için senesi dolmadan satanları kastetmiştim, elbet acil bir para lazım olabilir o durumda mantıklı ancak böyle durumlar için kenara para atmak mantıklı.

1 sene içinde cihazlarda gerçekten aldırıcı bir fark oluşmuyor. 2015 cihaz kullanıyorum S6 edge plus 2. cihaz da iphone 6s, ikisi de hala da gündelik akıllı telefon olarak gayet iş görüyor,

çevremde de eski cihaz kullanan çok var. Oyunu pc'de oynamayı tercih ettiğimden bu kadar süre kullanabildim, mobil oyun oynanmak istenirse durum değişir ve eski cihazlar cpu/gpu olarak yetersiz kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

iphone 4 tasarımı efsaneydi. onun güncellenmiş hali dönüp dolaşıp aynısından yapacaklarını biliyordum.

ama 10 sene geçti üstünden helal olsun valla

4 kasası gerçekten çok estetikti. Ondan sonra geçilen 5 bana klima kumandasını hatırlatıyordu. 6 kasası da güzeldi ama bir 4 havası yoktu.

• Yok mu nuriye hanımın muhteşem değişimi fotosu atacak? iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı 

Neyse ben atiyim bu seferde. iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı 

iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı

Edit: Süreyya hanımmış. iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Eylül 2021; 1:1:28 >

• Hep diyorum, iphone 15 bile hazır. Satış stratejisi gereği apple özellikleri gıdım gıdım veriyor. Elin telefonları uzaya zoom yapıyor, apple belki 20 modelinde yapar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 11 Eylül 2021; 3:21:11 >
  • Ois'li kamera kullanımı sebebiyle kamera çıkıntısını yok etmeye çabalamaları düşük ihtimal. Üstelik ortada bu yönde bir talep de yokken. Müşteriler her markadan çıkıntılı kameralı modeller alıp çatır çatır kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: andires42

Benim şahsım fikrim telefonu masaya koyduğun zaman telefon tasarım dili ile yanındaki arkadaşları etkileyecek. Diğer cihazlardan ayrılacak kendine özgü karakteri olacak şu anki cihazların %85 biribirbine benziyor. Nokia e7-00 açılabilen klavyesi metal tuşları ile daha farklı deneyimi sunan kaliteli bir cihazdı Amoled 720p ekran koymuşlar onunda ayrı havası var.

Niye sen yetersiz misin? Telefon olmadan herhangi bir ortamda çevrendekilere iyi bir izlenim bırakamıyor musun?

• Konuya cihazlar ve tasarımları üzerinde yapılan yorumlar doğrultusunda fikrimi paylaştım. Bir insanla bir telefonun değerini aynı tutmam söz konusu bile değil.

• mcan_91 kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir şey

• iPhone 14’ten ilk görüntüler geldi: İşte iPhone 14'ün olası tasarımı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.