Şimdi Ara

iPhone 14 vs iPhone 13 karşılaştırması: Süreyya hanımın muhteşem değişimi (!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
8.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar değişim yapmıyor ilerleme yapıyor kozmetik olarak aynı olsada içide çok önemli 2 teknoloji barındırıyor kaza algılama ve uydu bağlantısı.
    Günü geldiğinde belkide hayatımı kurtaracak bir teknolojinin telefonumda bulunmasını telefonumun katlanmasına çentiksiz olmasına ve diğer kozmetik gelişmelere yeğlerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eskiden çift modellerde daha fazla özellik çıkardı. Mesela X ve 12 çıktığında bir alt modeli ile çok fark etmişti.

Geçen sene iPhone 13 serisi ile biraz ezber bozduğu için sanırım 14 serisini biraz daha geçiş için çıkarttılar. Biraz üzücü oldu.

Bu maç bitti seneye bakalım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arion -- 11 Eylül 2022; 16:4:15 >
  • Utanmadan hala 60hz ekran koyabiliyorlar. Bari 75hz olsaydı.

• İlla diyorlarki yüksek herz için daha fazla para. Ayıp ya

• Batarya 3.279 mAh yazmışsınız. Normalde alırdım ama yuvarlak sayı takıntım var. 3280 olsaydı bari. O nedenle almayı düşünmüyorum kimse kusura bakmasın.

• Başlık biraz abartılı olmamış mı sevgili editörler.

Neticede tüm telefon üreticileri telefonlarında revize yapıp allayıp pullayıp sunuyorlar ve değişiklik seviyeleri de benzer durumda, şimdi bunu görmezden gelip appale insanları enayi yerine koyuyormuş gibi sunmanın hoş karşılanır bir tarafı yok.

Rakiplerine göre daha rafine + yenilenmiş bir modele geçiş için sadece 3000TL çok sayılmaz. aynı işi samsung, xiaomi, oppo, oneplus vb üreticiler de yapıyor. onlar içinde benzer haber görmeyi bekliyorum.

• gğzel yerinde bir başlık, tebrikler

• AKA_33 kullanıcısına yanıt
    E o zaman pro serisinin ne anlamı kalıyor? Adam boşu boşuna bu ayrımı koymadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Pro yu çok daha fazla beğenmeme rağmen 1 saat önce 14 siparişi geçtim. Sebebi ise ağır telefon kullanmaktan bıkmış olmam. Sanki alüminyum sağlam değil. Yapın işte Pro serisini de düz seri gibi hafif, tuğla gibi telefon taşımadan da üst seriyi kullanalım.

Not: O paraya telefon alan enayidir diyenler gelmeden belirteyim; Belçikada yaşıyorum ve 8 günlük yevmiyem ile aldım.

• İlk kez başlığı beğendim. Olmuş bu. :)

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt

Güzel güle güle kullan!

Not:Bu telefonu Türkiye'ye getirsen 2732 TL kayıt parası (e-devletten) ödemek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık süper olmuş DH

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    😂😂😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ORHAN KIYAK kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. İlk kez iPhone alıyorum pek bi ümidem de yok sırf meraktan aldım millet niye bu kadar çıldırıyo diye :D Beğenmezsem kardeşime yollarım o seviyo iPhone u. Evet yılbaşına kadar o fiyat yılbaşından sonra 4000-5000 olur heralde kayıt ücreti :)

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş yaa! 8 günlük yevmiyem deyince şöyle içimden küçük bir göçme yaşadım :)
    Neyse ben ağlamaya devam ederken siz de güle güle kullanın telefonunuzu... :)

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt

Hocam benim gibi bekarsanız ve imkanınız da varsa atın kendinizi bence yurtdışına. Belçikaya geleli 8 ay oldu ilk başlarda zorlansam da 3-4 ayda alışıyo insan ortama. Teşekkür ederim bu arada :)

• hakkatten bari kameraları yine bir tur döndürseydiniz

• "Başlığa kahkayı bastım." :) :) :)

• Haberde GPU farkı %18 denmiş ama 13 Pro ile 13 arasındaki GPU farkı %40 idi. 14 ile 13 Pro nun aynı güçte A15 kullandığını düşünürsek GPU farkı %18 değil %40 olmalı. Editör bi kontrol etmeli bence bunu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.