Şimdi Ara

iPhone 15 Pro performans konusunda rakip tanımayacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    CODM özelinde konuşursak bunu iPhone 6s'de yaşamıştım. Çoklu oyunculu modda yüksek grafikler dahil sıkıntısız 60 fps destekliyordu ama Battle Royale modunda maksimum 30 fps destekliyordu ve grafik kalitesi sadece düşük ve ortaydı. Yüksek grafik seçeneği bu modda yoktu. A13 çipli iPhone SE'de BR modunda yüksek grafiklerde 60 fps sorunsuz oynanabiliyor. CODMWZ hala gelemedi nedense onu da anlayabilmiş değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Diğeri de CoD Warzone piyasayı küçümsemiyorum bir süre bulundum bu sektörde ama mobil oyun piyasasının sistem gereklilikleri veya oyun grafikleri ile pc ve konsol apayrı dünya... Hele mobil oyun piyasası dediğimizde oyunların %80 hypercasual iken hiç o konulara girmeyelim herkesin elinde telefon var ve herkes binlerce oyun çıkartıyor triple a game gibi 10 sene + milyar dolar yatırım + en az 600 kişilik ekip isteyen süreçler değil bunlar hypercasual sektöründe ayda 1 oyun çıkartabiliyorsunuz. Kamera ve bilgisayar özelinde konulursak adam gibi iş yapanlar gerek görüyor arkadaşım herkes tiktok youtube shorts veya reels işinde değil tamam bunlar büyütmek ve tanıtmak açısından faydalı ama şuanki 14 pro ile 15 pro arasında aşırı devasa sonuçlar çıkacağını düşünmüyorum her sene telefon almayı gerektirecek bir şey değil ha madem gelişiyor bu kadar özellikler bari kqtlanabilir cihazlara akıtın da şu paraları adam gibi sağlam görece ucuz katlanabilir cihazlara erişelim en azından tablet yarı pc deneyimine ulaşalım diyorum neyse uzatmaya gerek yok ben en başından beri kamera ve işlemci dışında gelişen bir şey olmadığını 3-4 senede bir cihaz değiştirmek yeterli olduğunu düşünüyorum. Her sene Android in 10 senedir yaptıklarını yenilik olarak sunup göz boyayarak milyar dolarlar götürmeye iyi alıştılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam render'dan dolayı cihazın fark yaratacağını söyledin. Ben de telefonda kaç kişi render alır, profesyonel iş yapan telefonda render mı alır, dedim. Konuyu bağlamından çıkarıp güvenliğe getirdin. Bu arada iphone 13 Pro kullanıyorum. Güvenlik konusundaki düşüncelerine katılamayacağım. Neye göre, kime göre en güvenli? Güvenlik konusunu kullanıcı belirler. Root atmadığın, saçma sapan uygulamalar yüklemediğin sürece herhangi bir Android telefon da iPhone kadar güvenlidir. Pek çok ünlünün iCloud hesabı hacklendi ve kişisel fotoğrafları ortalığa saçıldı.

Ayrıca sosyal medyadan para kazanıyor olmak kişinin profesyonel olduğunu belirlemez. Sosyal medyada paylaşılacak içeriğin telefon ekranında iyi görünmesi yeterlidir. iPhone'ın multimedya alanında rakiplerinden iyi olduğu tek konu video çekim kalitesidir. Bununla da profesyonel içerik üretilmez. Sosyal medya için idare eder. Pek çok Android telefon fotoğraf kalitesi bakımından iPhone'u geçmiştir. Hatta son Galaxy serisinin video kalitesinde de daha iyi olduğu bağımsız testlerde görüldü. Kendim kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim.

Sonuç olarak bir iPhone kullanıcısı olarak ülkemizde iPhone telefonlara bu kadar paye yüklenmesine anlam veremiyorum. Yıllarca Android kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. iPhone ile yapıp da Android'le yapamayacağın hiçbir şey yoktur, ama Android ile yapıp da iPhone ile yapamayacağın pek çok şey vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• alaz1903 kullanıcısına yanıt

Android iki güncelleme alınc patatese döner iOS başlığında da yazdım buraya da yazıyorum s20 kullandım 2 sene öncenin amiraliydi android 12 güncellemesi alınca youtube da yorumları okurken twitter’da kaydırırken bile takılmaya başladı format attım olmadı ama iPhone’da böyle çirkinlikler görmüyorsunuz stabilite sorunları androidin kanayan yarası bende o gün bugündür ne samsung ne android kullanmaya tövbe ettim.

• Yıllardır her yerden bunları duyuyorum ama bir türlü kendim yaşayamadım bu hadiseleri çok şükür :)

Yıllardır samsung telefon kullandım kullandığım telefonlar;

S4 mini - 1 yıl kullandım herhangi bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum ama az bir kullanım süresi.

S5 - 3 yıla yakın kullandım yine kasma, donma yaşadığımı bilmem, elbette şipşak akıcılık yoktu günümüz telleri gibi ama beni üzmedi de.

LG G5 - ilk ve tek lg telim oldu. 1 yıl kullandım beni ilk defa bu tel üzdü.GPS sorunları ve ekran yanması sorunlarından beni bezdirdi ve kendisinden en kısa sürede kurtuldum.

S8 - ilk premium his veren samsung telefonum idi.Yine 1 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım.

S9 - 1 yıl kullandım yine s8 ile aynı herhangi bir kasmasını donmasını görmedim.

S10E - 2.5 yıl kullandım en beğendiğim samsung teli oldu ve bir kez olsun kasma, donma yaşattığını hatırlamıyorum ve bu telefonu çok hor kullandım. Pilinin hızlı bitmesi hariç mükemmel cihazdı.

S20 nasıl olur kasar donar bilmem.

• Tech Newsroomyoutube
    iPhone 15 Pro Max 2023 is Coming Do Not Buy iPhone 14 Yet 😁The iPhone 15 ultra leaks reveals new Type-C ports and a dynamic island across all models of the next generation Apple smartphones. The iPhone 15 pro max 2023 coming comes with new functionalities. iPhone 15 ultra leaks are astounding with impressive iPhone 15 rumors. You may be eager to buy the iPhone 14 pro max, but do yourself a favor and hold on for a few months to have the iPhone 15 pro max. Why? You ask. The next iPhone will have amazing features, including two selfie cameras, a titanium body that resists scratches, and a periscope lens that will increase the magnification of photos. But wait, there is more, so make sure you stay with us through the end. Let us get right into it. #iphone15ultra #iphone15promax2023 #iphone15ultraleaks
    https://www.youtube.com/watch?v=inO3fy9HkNI
  • Jer Aders kullanıcısına yanıt

siz çok şanslısınız demek ki bu saydığınız telefonları kullanıp da kronik android sorunlarını yaşamamış pek kimse bulamazsınız

• Hocam iPhone'dan önce 5 yıl boyunca amiral gemisi Huawei kullandım. Hiçbir gün stabilite sorunu yaşamadım. Huawei engellenmeseydi kesinlikle şu anda en son çıkan Huawei cihazı kullanıyor olurdum. Samsung'a mesafeli olduğum için saf Android tabanlı Google Pixel almak istedim. Ancak satın alacağım yerde stokta bulunmadığı için 13 Pro aldım. Tamam güzel cihaz ama kendi adıma öyle fanboyluk yapacak kadar bir fark göremiyorum. Hatta zaman zaman Android'i özlüyorum. Yani demem o ki yok iphone 15'in işlemcisi şöyle olacak, böyle uçacak söylemlerinin hepsi pazarlama stratejisi.

• 14 icinde oyle diyordunuz :))

• Titanyum nedir yakında kurşun geçirmez iPhone larda çıkar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone 12 den selamlar aşklarım

• Jer Aders kullanıcısına yanıt
    Nasıl kasar; donarın cevabı, Exynos 990 :)

• A16 4nm değil mi? Yazıda 5nm denmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.