|
iPhone 16 koruyucu kılıf görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı
-
-
hmm ok
-
Boş beleş adamlar ama, sevdiğim şeylerden biri de Ekstra tuş olayı. Bas borsa açılsın, bas günde 1500 kez açmak zorunda olduğun bir uygulama açılsın. Çok ince düşünülmüş bir olan bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden İPhone larda parmak izi yok, teknolojinin olgunlaşmasını mı bekliyorlar
-
Telefon başı maliyet 10 dolar artacak diye ödleei patladığı için
Apple’ı savunmak için yazmıyorum ama Face id çoğu senaryoda yeterli oluyor. Ancak bana sorarsan ekran altı parmak izini gayet de yapabilir. Apple inatçıdır bazı konularda ikna edemezsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hani büyük ekran olacaktı :(
60 hz ekran mı kaldı off.. şaka gibi yemin ederim..
-
S23 ultra kullanıyorum. Ekran altı çok vasat. Bir okuyor bir okumuyor. Parmak tozlu ise veya ıslak ise hiç okumuyor. Mekanik parmak izi okuyucuları hemen her koşulda okuyordu, bu okumuyor. Faceid nin gözünü seveyim. O gece karanlığında bile okuyordu.
hep aynı şeyler :D
-
Evet hocam o konuda haklısınız. Mesela bende mi11t var, güç tuşu üzerindedir parmak izi. Yani gerçekten sırf bu özelliği beni telefona çok sevdiriyor.
Ekran altı olanlardan donanımsal üstünlük sağlar mı bilmiyorum. Ama bence güzel bir şey.
Face ID de güzel ama kullanmadığım için parmak iziyle karşılaştıramam.
Ben mesala baş, işaret ve serçe parmağımı tanıtmış ve öyle açıyorum. Benim telefonum 72 saatte bir şifre girişini zorunlu kılıyor güvenlik açısından. İşte o zamanlar, hine mi şifre girecem diyorum. O kadar rahata alışmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemin ederim daha biz 13 e alışamadık benim iphone 7 var zar zor kullanıyorum
-
Zoom kamera yok ekran hala 60 hz...
-
Sanırım daha iphone almıycam. 15pro max ile apple jubilemi yapmış bulunuyorum.
-
Ultrasonik sensorlerle alakali o durum, Oneplus 9 kullaniyorum bunda ekran alti optik sensor var sorunsuz calisiyor, oldukca da hizli. Tek eksisi optik oldugu icin parmagi dokundugunuzda parliyor baya.
Apple öyle bir firma ki bir özellik getirince nasıl 1-2 nesil öncesini kapsam dışına alıyorsa, telefon kılıfları bile bir önceki nesille aynı olmasın ve kullanılmasın diye tasarım değiştiriyor :D
-
1 yıldır s23u parmak okuyucusu beni de çok yordu.
Parmak nemli olur okumaz, kuru olur okumaz. Ekran koruyucu takarsın 3 kg baskı uygulamak gerekir vb.
Üstüne eğik ekranı da tuzu biberi oldu. Önceden poco f3 pro kullanmıştım. Yandan parmağın kokusunu aldığı anda çat açıyordu çok konforluydu.
S25U bekliyorum ama bu face id konforu için iphone düşünmüyor değilim.
Yıllardır Samsungun edge ekranı ve parmak izi okuyucusu ile eziyet çekiyorum resmen. Note 8 kullanırken de arka kısımdaydı cihaz uzun olduğu için parmağı oraya denk getirmek sıkıntıydı. Iris okuyucu vardı çok kötüydü.
Kilitsiz kullanma şansım olsa kesinlikle koruma açmazdım.
Işığın yeterli olduğu yerlerde face id gayet güzel çalışıyor s24 modelinde.Artı olarak ekran altı parmak izini de eklediğimde gayet hızlı ve yeterli.Apple face id daha kararlı ona ben de katılıyorum.Ayrıca ekran koruyucusu olmasına rağmen okuması da bence gayet güzel bir durum.Tabiki bir fiziki parmak izi okuyucu kadar belki de bazı zamanlarda iyi olmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X