< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPhone 16 Pro Max ve iPhone SE 4 tanıtım görüntüleri paylaşıldı (2. sayfa)
-
-
Dostum sizde farklı çalışıyor dememin sebebi adamlar video çekmiş atmış. Siz öyle değil onlar bir şey ifade etmez benim kullanımımda ısınmadan çalışıyor gibi bir söylemde olduğunuz için yazdım. Fazla ısınmadan çalışıyor dediğiniz s24u en çok ısınan cihazlar arasında çünkü. İlginiz için teşekkürler iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Ağustos 2024; 12:19:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhoneların ın ısınmamasının temelinde termal eşiğe takılması ve daha fazla verim sunma isteği yatıyor. iPhone'lar peak performance telefonları. Eğer söz konusu performansı sürdürmek ise sıkıntılar baş göstermeye başlıyor. Bu yüzden zaten iP16PM daha büyük batarya ve soğutma sistemi ile gelecek zaten
10. dk dan fazla süren testlerde ya da oyunlarda hemen sorunları fark edebiliyorsunuz
Androidler içinde S24 en az ısınan telefonlardan bir tanesi tabi ısınmaya göre de performansı değişiyor yine olay bir telefonun ne kadar fazla performans alıp onu ne kadar süre sürdürebildiği ile alakalı
Bakın mesela
iPhone 5794 puan almış ve en düşük skoru 4536 2. loopda 4795 e düşmüş %17 kayıp
Galaxy 6874 puan almış ve en düşük skoru 5684 2. loopda 6159 a düşmüş %10 kayıp (S24 %18 daha fazla skora sahip) 20 döngü kaybettiği skoru neredeyse iPhone un ilk skoruna denk
-
15PM / 17.6.1 , safari ,x , instgram farketmeksizin ısınıyor. Yeni seride umarım bunun önüne geçerler.
-
Bozulana kadar devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
IP16 sanırım 15 in ısınma sorununu gideren bir yapısal değişiklik içerecek. Senelerdir aynı tasarım ile oynaya oynaya 16 ya kadar geldiler. Sanırım 17 ve 18 de aynı tasarımla gelecek. Apple kullanıcısı değilim ama sanırım 16 yı almazdım 4SE yi alırdım. Milletle dalga geçer gibi bir satış stratejisi var bu firmanın.
-
Ilk ciktiginda almistim, aldigim gunden beri hic bir update yapmadim, storage temizligi hic yapmadim, yukledigim uygulamlari hic silmedim bile, 13 Pro Max 1TB'den raziyiz.
-
ilk çıkışta ısınma olmazsa daha da olmaz hele ki 15pm den sonra 16pm de aynı hatayı yapmazlar
-
gerçek hayatta işler değişiyor hocam 3d marktta gözüktüğü gibi değil
Dame TechyoutubeWith the release of the latest 1.1 update; devs have finally optimized the game improving the performance on the Galaxy S24 Ultra here. Henceforth, I will now finally be able to conduct a fair comparison between both the S24 Ultra and iPhone 15 Pro Max here. Quick note, these test results cannot be compared with my previous testing as graphic options have changed - for the better, and I am testing in a new region which is more demanding than the 1.0 area. Test Overview and Graphic Settings (0:00) FPS Gaming Test Comparison (0:46) Beginning of Device Throttling (5:49) Peak Temperature Check (8:51) FPS and 1% FPS Lows Discussion (9:19) iPhone 15PM Boss Stress Test & Conclusion (9:58) #galaxys24ultra #galaxyzfold6 #wutheringwaves #iphone15promaxhttps://www.youtube.com/watch?si=7dtcDEhXnWp-M1qD&v=cUyika4krzQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 11 de de aynı sorunları yaşıyorum ya yeni nesillerde hiç mi düzelme yok?
Se ne zaman çıkacak? 11 den geçmeyi planlıyorum yavaşlığı iyice bunalttı beni. 16 yı bekledim ama se daha iyi bir teklif gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 1 Eylül 2024; 9:35:52 > -
11 eskidi artık hocam...
Yeni nesillerde elbette düzelme var ama sorunu tamamen çözecek gibi değil. Yazılım optimizasyonu vs yoluyla daha çok. Ancak donanımsal olarak getirilebilecek daha etraflı çözümler de var, Apple'ın bunları kullanıp kullanmayacağı ise belirsiz.
SE de herhalde bu sene diğer modellerle birlikte tanıtılır ve satışa çıkar...
Ekleme: SE 2025'in başları gibi tahmin ediliyormuş, 16 serisi ile aynı değilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 1 Eylül 2024; 10:26:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S24 ultra ile yan yana koy.
Ayfonda oyuncak, ultrada premium dizaynı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X