|
iPhone 16 serisinin maket görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı (2. sayfa)
-
-
14 pro ile birlikte çentikli tasarımdan dinamik adaya geçildi.
-
her telefonda var iyide bu
-
Çeviri yaparken her şeyi olduğu gibi çevirmesek mi? Yabancı siteleri takip eden vanilla deyince en alttaki en özelliksiz ya da ufak düz model olduğunu anlıyor ama Türkçe'de öyle bir kullanım yok ve zorla sokulmaya mı çalışılıyor, çeviriyi yapan hiç okumuyor mu nedir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Test
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır hocam airdrop bambaşka bir teknoloji. telefonu dokundurarak fotoğraf falan paylaşabiliyorsun.
-
Biliyorum hocam, android tarafında da karşılığı var demek istedim ben sadece. Hatta android tarafında dosyayı qr kod ile bile paylaşabiliyorsun. airdrop kendi ekosistemi ile sınırlıyken, android tarafı qr kod ile ios'a da dosya gönderebiliyor mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 1 Ağustos 2024; 18:44:15 > -
Am öyle deme. Sonra 120 yi ne yapacaksın oyun mu oynuyorsun sanki diyorlar. telefonumda oyun yüklü bile değil. ama anlatamazsın. :)
-
Alt alta 3 kamera koysa al sana Galaxy S23 :)
-
En komik olanı, en çok satan modelin 60 Hz olanın olması Benim telefonda güç tasarrufun açınca telefon 60Hz'e geçiyor. Telefonu 60 Hz kullanmak o kadar kötü ki, güç tasarrufunu benim için bir seçenek olmaktan çıkarıyor. Bilmiyorum, herkesin tercihi elbette. Fakat 120 Hz telefon alamadıktan sonra sırf iphone kullanabilmek için 60 hz telefon almak mantıksız geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 2 Ağustos 2024; 21:34:47 > -
Hocam sizi yillardir birşeyi ilk yapmis gibi kandiriyorlar gözünü sevim başka markalarin bir kac videosunu izleyin tanitimini falan izleyin, hızlı şarjdan haberiniz yoktu 10 yıldır be yaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlara bir seyi anlatamazsiniz ilk dokunarak dosya transferi olayini da samsung getirmisti ama airdrop BAMBASKA bir teknoloji
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 hz? Ahahahahaha hiç güleceğim yoktu
-
evde hanımlar birbiri ile yarışsın diye alin oğlu yapıyor satıyor.
erkekler çalışsın hanımlar kapışsın sidik yarıştırsın.
eltiler gelinler gelin kaynanalar vs vs
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X