Şimdi Ara

iPhone 16 serisinin maket görüntüleri ortaya çıktı: İşte tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone modelleri hep benzer tasarımlarla geliyor ama android tarafında durum çok mu farklı sizce? bütün android telefonlar delikli kamera tasarımına sahip ve hepsi birbirinin kopyası gibi. sadece samsung'un ultra serileri sivri köşeleriyle diğer androidlerden farklı duruyor. En azından iphone dinamik ada tasarımına yeni geçti ve iphone olduğunu 30 metre öteden anlayabiliyorsunuz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    14 pro ile birlikte çentikli tasarımdan dinamik adaya geçildi.

• termomuk kullanıcısına yanıt

her telefonda var iyide bu  

• Çeviri yaparken her şeyi olduğu gibi çevirmesek mi? Yabancı siteleri takip eden vanilla deyince en alttaki en özelliksiz ya da ufak düz model olduğunu anlıyor ama Türkçe'de öyle bir kullanım yok ve zorla sokulmaya mı çalışılıyor, çeviriyi yapan hiç okumuyor mu nedir..

sozluk.gov.tr
    Türk Dil Kurumu | Sözlük
    https://sozluk.gov.tr/?ara=vanilya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Test

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mokıta kullanıcısına yanıt

hayır hocam airdrop bambaşka bir teknoloji. telefonu dokundurarak fotoğraf falan paylaşabiliyorsun.

Biliyorum hocam, android tarafında da karşılığı var demek istedim ben sadece. Hatta android tarafında dosyayı qr kod ile bile paylaşabiliyorsun. airdrop kendi ekosistemi ile sınırlıyken, android tarafı qr kod ile ios'a da dosya gönderebiliyor mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 1 Ağustos 2024; 18:44:15 >
  • Mokıta kullanıcısına yanıt
    Am öyle deme. Sonra 120 yi ne yapacaksın oyun mu oynuyorsun sanki diyorlar. telefonumda oyun yüklü bile değil. ama anlatamazsın. :)

• Alt alta 3 kamera koysa al sana Galaxy S23 :)

• En komik olanı, en çok satan modelin 60 Hz olanın olması  Benim telefonda güç tasarrufun açınca telefon 60Hz'e geçiyor. Telefonu 60 Hz kullanmak o kadar kötü ki, güç tasarrufunu benim için bir seçenek olmaktan çıkarıyor. Bilmiyorum, herkesin tercihi elbette. Fakat 120 Hz telefon alamadıktan sonra sırf iphone kullanabilmek için 60 hz telefon almak mantıksız geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 2 Ağustos 2024; 21:34:47 >

Hocam sizi yillardir birşeyi ilk yapmis gibi kandiriyorlar gözünü sevim başka markalarin bir kac videosunu izleyin tanitimini falan izleyin, hızlı şarjdan haberiniz yoktu 10 yıldır be yaaa

• Rftks R kullanıcısına yanıt

Onlara bir seyi anlatamazsiniz   ilk dokunarak dosya transferi olayini da samsung getirmisti ama airdrop BAMBASKA bir teknoloji

• 60 hz? Ahahahahaha hiç güleceğim yoktu

• evde hanımlar birbiri ile yarışsın diye alin oğlu yapıyor satıyor.

erkekler çalışsın hanımlar kapışsın sidik yarıştırsın.

eltiler gelinler gelin kaynanalar vs vs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.