Şimdi Ara

iPhone 17 Air en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mühendislik harikası bir cihaz olacak. Sadece hatıra kalsın diye bile alır kutusunda saklarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt

Cin mali telefonlar gibi gorunuyor demek istedim. Evet diger tasarima da alismak zaman aldi ama bu baya kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tembeler kullanıcısına yanıt
    Çin malı böyle bi tasarım yok. Keşke Apple Çinliler kadar iyi tasarım yapabilse.

• Yahu bu Apple market arastirmasini nerede yapiyor cok merak ediyorum. Millet gotunu yirtiyor daha buyuk pil, daha cok ozellestirme istiyor diye bunlar gidiyor ince telefon cikariyor. Yahu 2mm 3mm ince olunca ne oluyor arkadas? Millet gunu rahat cikaran telefon istiyor. Bir de soyle bir hafta giden Apple Watch cikarsalar, ozellikleri kisilmis olsa dahi, direk satarim Huawei GT4 u alirim aninda.

Su lanet olasi Tim Cook bir gitsin artik ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 19 Şubat 2025; 16:18:0 >
  • AzuLA kullanıcısına yanıt
    kameradan ödün vermeyecekse ben tercih ederim

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Mühendislik harikası okacaksa pil ve ısınma sorunu bu telefonda olmaması gerekir diye düşünüyorum.

Pil ve ısınma olursa vitrinde kutusunda saklamak için dediğiniz gibi hatıra telefonu olur ancak.

• joven kullanıcısına yanıt
    Fark etmez. Ben ince telefon seviyorum. Mutlaka alacağım. Atom parçalamayacak sonuçta. Yedek telefon olarak kullanırım.

Ben kullanmak istiyorum tuğla hissi istemiyorum. Her noktada şarj edebiliyoruz artık 2 değil 3 takarım. Hafifliği de cabası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kim ne derse desin en yenilikçi firmadır apple.
    Pixel’i kopyalalamak kimsenin aklına gelmemişti, bu alanda da ilk oldular..

• Ne olacak 3 mm ince diye? Batarya azalacak. Tek kamera iş yapmaz. Kim niye alsın anlamıyorum. Bu incelik yarısı yapıldı ve bitti. Yenilik bulamadıkça saçmalıyorlar.

• Ondan sonra arka cebimde eğildi/yamuldu diye konular görürüz iPhone 17 Air en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı 

Daha ince telefon olsa da kullansak. Telefonlar 2 mm ye inene kadar telefon almama sözüm var kendime

• Doğukan Kaya SLNAU D kullanıcısına yanıt
    Yamulma şikayetleri gelir aldıktan 2 ay sonra :D

• Kamera modülünün olduğu kısım, telefon ayağı gibi duruyor.

iPhone 17 Air en net haliyle görüntülendi: İşte tasarımı
  • Daha az maliyetle üretecekler, donanımdan ciddi bir tasarruf yapacak ama fiyatı Apple klasigi olacak. Hem birimden hem sürümden kazanacak.

Slimdir incedir diye bu telefonun fiyatı ucuz olmaz. Şarj aletini doğayi korumak adına kutudan çıkarıp harici satmak da ilk Apple'ın aklına gelen bir fikirdi sonuçta

• Alışmak zor olacak, çin telefon markaları gibi olmuş, bence eski modeller daha çok rağbet görür, tabi kameralarda bir numara yok ise. Kameraların yerini değiştirip aynı kameraları koyarsa ve insanlarda bunu alırsa pes derim

• çakma çinli gibi olmuş

• Demek isteyen cok senin gibi. Pazardaki talep bu.

Bende pil suresi uzasin istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.