Şimdi Ara

İphone 2.0.1 çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adamlar microsoft benzediler boyuna update (patch) çıkarıyorlar hehehe
  • birinci nesil, daha önce pwnage ile 2.0 unlock&jailbreak yaptığım telefonumda sorunsuz bi şekilde 2.0.1 geçiş yaptım. jailbreak ve dolayısı ile cydia+3. parti yazılımlar gitti.

İphone 2.0.1 çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_guler

Geçmiş olsun birumut. Bir şekilde halledebildiğine sevindim.

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

quote:

Orjinalden alıntı: hekimbaba

Birumut kardeş sana o kadar yardımcı olmaya çalıştık ama sen 60 ytl vermişsin sonuçta burda verilen uygulamaları yapsa idin 60 ytl masrafa maruz kalmazdın, neyse tekrar geçmiş olsun

anladım üstad ama telefoncuya gittim aynı benimki gibi bir tane daha vardı yapılacak gibi olsa inan bende yapardım cihaz nasıl oldu biliyormusun kapanıyor açılıyor usb cd ekranına geçiyor 35 sn kalıyor tekrar kapıyor gene elma hemen ardından gene cd usb modu böyle durmadan yapıyor.çare yoktu anlıyacağın oran başka şimdi tekrar ingiliz anahtarındaki uygulamayla 2.0 sorunsuz attım yanı bende acemilik yaptım aslında ilk başta 2.1 yüklediğimde sim unlok yazısı çıktı kafadan restore etsem kırsam olcak ben zippone ile dfu moda soktum ondan sonra takıldı kaldı cihaz bende hata panik yaptım yoksa sorunsuz 2.0 geçen ilk kişilerdenim nasip nediyelim.

saol kardeşim allah razı olsun şimdi doğubankata benim cihaza .1.14 attılar ya ne şekil attılar bilmiyorum ama 2.0 geçermi diyede bir sorun var kafamda dedim yaptım iingiliz anahtarında nalatılanın aynısı 2.0 geççtim herşey iyi güzel buseferkinde bootnosuterde çıktı bot resmi ekranda facebook yükledim aplestre den oda tamam cydia açtım konuda okumuştum VID bilmemne diye bir program vardı arayana video atıyor kendisi onu yükledim çıktım baktım masa üstünde yok cydiadan yüklediğim program açıyım kapatıyım dedim normal şekilde kapadım açtım elma geldi kalış o kalış elma gitmiyor tekrar restore ettiğimi attım yaptı gene açtı gene kapadım gene elme çıktı ya allah aşkına bildiğimide unuttum ne oldu da böyle bişey oluyor ben 2.0 forumda sorunsuz ilk geçen biriyim 13 ten 1.4 de ilk geçenlerdenim inanın bildiklerimi unttum olanlar karşısında yani sorun ne herşey nizami yapıyorum açılıyor herşey tamam katıyorum cihaz açılmıyor bu işin ehli ben bu işi çözerim diyen biri bana yardımcı olsun allah aşkına.

• wifi çekim gücünde gözle görülür düzelme var. özellikle modemden uzak mesafelerde kopmalar minimuma indi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 7 Ağustos 2008; 15:14:59 >
  • onumuzdeki saatlerde 2.0.1 icin pwnage cikacakmis
  • 1gb lık aplikasyon klasörünü yedekleyip sonra geri atabilecek cesareti kendimde görmediğim için sanırım ben geçmeyecem bu versiyona...

ama wi-fi gücü gaza getirmiyorda değil...

jailbreak aplikasyonları iptal etmeden yükseltme yolu var mı? update edince kalıyor mu gidiyor mu programlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

birinci nesil, daha önce pwnage ile 2.0 unlock&jailbreak yaptığım telefonumda sorunsuz bi şekilde 2.0.1 geçiş yaptım. jailbreak ve dolayısı ile cydia+3. parti yazılımlar gitti.

İphone 2.0.1 çıktı

Arkadaşın anlattığı şekilde bende 2.0.1 'e geçiş yaptım sorunsuz olarak çalışıyor.
  • bekle beni 2.0.1 yakinda geliyom
  • kardes sen denedinmi bunu?

bide yanlisim varsa duzeltirmisin: verdigin link 3g icin 201 firmware, ve cydia dahil<jailbreak>.. degilmi..
  • kardes sen denedinmi bunu?

bide yanlisim varsa duzeltirmisin: verdigin link 3g icin 201 firmware, ve cydia dahil<jailbreak>.. degilmi..
  • Arkadaşlar cydia da ki açıklamayı bir okuyun, pawn işlemini bekleyin diyor. Sebebi ise jailbreak te sorun olması tam olarak bir jailbreak yapmıyor diyor teknik olarak detayları cydia yı ilk açtığınızda okuyabilirsiniz. O yüzden 2.0 da olan arkadaşlar acele etmesinler geçmek hususunda,
  • evet bekleyin diyor..

2.0 tamamda

2.0.1 jailbreaki sanirim tam uygulanamamis.. Apple calimmi atti acaba. Tamda installer arifesinde..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.