Bildirim
iphone 2.2.1 restore yaptım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cihazın nedir ona göre işlem uygulaman gerekecektir. Yurtdışımı yurtiçi mi? 2G mi 3G mi? bence quickpwn'ın yeni versiyonunu dene kendi sitesinde mevcuttur. -
tamam hallettim arkadaşım sağol 2.2.1 e geçdim ama mobile installation dosyasını nerden bulacam bunu biliyormusun 2.1 olurmu 2.2.1 de -
tekes11 cıhazın yurtdısı 3g mı bende yurt dısı 3g var 2.2.1 yaptım ve suanda ıpod olarak kullanıyorum telefon ozellıgı yok ıı haberlerını beklıyorum. -
ben hallettim cihazım 2g şu anda 2.2.1 kullanıyorum ama mobile installation dosyasını arıyorum eğer 2.1 in mobile installationu olursa onu atacam -
Cydia sources ewww.iphone.org.hk/apt/ adresni ekle ve ekledikten sonra mobileInstallation Patch i tarayarak bul. bunu yüklediğinde iPhone u kapatıp aç. AppStore den bedava bi uygulama indir, mesela Facebook, ve uygulamayı çalıştır. Biraz kurcaladıkran sonra programı kapatabilirsin. Sonrası ise; derya deniz.. Tüm ipaları rahatlıkla kurup çalıştırabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: tekes11
ben hallettim cihazım 2g şu anda 2.2.1 kullanıyorum ama mobile installation dosyasını arıyorum eğer 2.1 in mobile installationu olursa onu atacam
-
arkadaşım 21 nasıl geri döndün anlatırmısın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X