Bildirim
İphone 2g 2.1 versiyon sms sözlük kapatma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yokmu bilen ? -
aynısını bende merak ediyorum
tr karakterleri koymaya kalksan ekrana sığmazki ://// -
önceki 1.4 versiyonda vardı tr karakterler çokta güzel sığmıştı kullanışlıydıda -
evet bu mesaj yazarken otomatik tanıma nasıl iptal edilir çok can sıkıcı bir durum bunaltıyor -
2.2 versiyonunda otomatik düzeltmeyi açıp kapama özelliği gelecek.Biraz bekleyeceksiniz.Steve büyük ihtimalle 14ünde iPhone OS 2.2.0'ın çıkış tarihini açıklayacaktır. -
2g 2.1 kullanıyorum.. settings-general-keyboard-international keyboards kısmında önce turkish "on" seçip sonra ingilizceyi "off" konuma getirince..sadece kontak kişilerinizin isimlerini yazarken tamamlama yapıyor ki o da çok nadir oluyor..çözüm şimdilik bu gibi..cydia ya da installer varsa direkt kapatılan program var tabi o ayrı.. -
Her hangi bir iphone'a bağlantı programı ile iphone'a bağlanın.. Örn: DiskAid
System/Library/Textinput/TextInput_en.bundle dosyasının ismini değiştirin..
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u.. -
Teşekkür ederim dediğin gibi yaptım bu dertten kurtuldum :)
quote:
Orjinalden alıntı: Jabba
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u..
-
quote:
Orjinalden alıntı: Jabba
Not: Eğer türkçe seçiliyse ayarlarınızda TextInput_tr.bundle dosyasının adını değiştiriceksiniz.. Daha sonrada yeniden başlatın iphone'u..
Allah razı olsun senden dostum... -
Rica ederim.. -
2g 2,1 kullanıyorum ayarlardan hem klavye hem ı phone türkçe yapılabiliyor sadece bilmeyenler için :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X