Arkadaşlar merhaba , 3 gün önce Turkcell'den İphone 3g s 32 gb telefon aldım , telefonuma rehber,resim dahi yüklemedim sadece appstoredan indirilmiş free uygulamalar var , telefonum tuş kilidine aldıktan bir süre sonra kapanıyor bazen uzun süre kapanmıyor ama tam ihtiyacım olduğu anda cebimden çıkarıyorum bakıyorum kapanmış , bayiisine götürdüğümde bu telefona bir şok uyguladığını sorunun ortadan kalkmış olması gerektiğini , olmadı getirin servise göndeririz dediler.Sorun ortadan kalkmadı , acaba bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu varmıdır , 3 günlük telefonu servise göndermek istemediğimden dolayı , yenisini talep etmelimiyim ? şimdiden teşekkürler
Hocam kesinlikle yenisini vermek zorundalar. Aynı durum (başka marka bir telefon için) benim basimada gelmişti. Gerekirse tüketici haklarına basvurucam filan de, az para değil 3gunluk telefon servise mı gidermiş hiç.
teşekkürler hocam haklı olduğumu biliyorum bir de sizlere danışayım dedim ... telefonla alakalı olduğu kesin heralde ... sinir krizi geçircem =)
Elektronik alet sonuçta %100 kusursuz olcak diye bi kanıda yok tabiki. Turkcell işini temiz yapar diye düşünüyorum. Bencede yenisiyle değiştirirler.
bizim 8 gb 3G turkcell kampanyalı telefon 1 sene kullanımdan sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. restore ettim ama bana mısın demedi. neyse çağırdım platinium müşteri hizmetleri geldi aldı gittiler... bekliyorum...
bugün götürdüm telefonu servise göndericez dedikleri için sorun çıkartırlar diye düşünmüştüm , önce servise göndereceklerini söylediler , yeni aldığım telefonu servise göndermiyceğimi , değiştirmelerini istediğimi söyledim , başkasına ayrılmış olan yine aynı renk 32 gblik iphone anında verdiler 5 dakka falan sürdü ... aldım çıktım