4.1 8b117 05.14.02 3gs kullanıyorum okuduğum kadaryla ultrasnow dan ınstall edıp kapatıp açmak yetmıo ? bb ı yükseltmek sora yapmak lazım unludıgım kadrıyla . resimli anltımıda okudum fakat hangi programlari indirmem gerek link vs bi arkadas bilgi verirse cok sevinirm
Ben daha 4.1 win uyumlu olanı indiremedimki başlayayım sıkıldım valla kırıcam telefonu artık .mac olmayanı yokmu bu indirdiklerimi atıyorum dosyaya sizinki gibi olmuyor
Bende uzantısı dmg oluyor ipsw çıkmıyor lütfen biri birşey desin ya
uploading ramdisk kısmında ne kadar zaman alıyor tahmini? şu anda iki mavi bar doldu ama başka haraket yok =)
ya arkadaşlar iphone 3gs telefonumu 4.2.1 yükselttim ama nasıl unlock yapıcam hala anlamış değilim öylece telefon kaldı elimde itunes ile update yap dedim 4.2.1 sürümünü idnirdi ve kurdu arkadaşım çok güzel anlatmış ama ilkdefa unlock yapacağım için bişey anlamadım açıkcası biraz yardımı olurmusunuz...
versiyon için linki ben mi görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
versiyon için linki ben mi görmedim
heyecandan görmemişim bile pardon
Bende de fetching baseband derken baseband fetching error verdi ve kurulumu sonlandırdı. Doğru düzgün yapsaydı şaşardım zaten :)
arkadaşalar bende adım 12 de hiçbirşey yüklenmiyor
iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw ve redsn0w_win_0.9.6b5.zip cektım telefonum jb li 4.1 bunlarla unlock yapabılırmıyım sorularıma cvp veren olursa sevinirim daha hıc bısı yapmadım
bu fetching ipad baseband files ne kadar sürede doluyo
quote:
Orijinalden alıntı: mahoni34
iPhone2,1_4.1_8B117_Restore.ipsw ve redsn0w_win_0.9.6b5.zip cektım telefonum jb li 4.1 bunlarla unlock yapabılırmıyım sorularıma cvp veren olursa sevinirim daha hıc bısı yapmadım
İlk mesajı oku.O 2 program ile yapabilrsin diyor ama biz beceremedik henüz :)
Amerikadan gelen iphone 3GS 4.0.2 05.13.04 BB unlocked+jailbrek cihazım var bu yöntemle 4.1 e update edebilirmiyim BB yükselcekmi şuan son BB versiyonu kaç ve unlocked varmı?
saolasın kardeş iphone 3g ios4.1 telefonumu 5 dk da unlock yaptım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim..
ekleme: bence 4.2.1 yüklemeyin hem jb sorunu var hemde cydia tam uyumlu değil diye duydum
quote:
Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN
saolasın kardeş iphone 3g ios4.1 telefonumu 5 dk da unlock yaptım sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim..
ekleme: bence 4.2.1 yüklemeyin hem jb sorunu var hemde cydia tam uyumlu değil diye duydum
Bana yardım et lütfen 3gs 4.1 jb yapmıştım baseband mıdır nedir nasıl değiştiricem birşey yapamadım
Analatan arkadaşa çok teşekkür ediyorum beklediğimize değdi gerçekten. Tam anlamıyla sorunsuz çalışıyor.
yapan çekiliyor kimse kimseye yardım etmiyor sorularımıza dönen yok