Şimdi Ara

İPhone 3g/3gs 06.15.00 baseband jailbreak/unlock/apps yükleme/cydia kullanımı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
54.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuda dikkatli ol tam denemedim benimki oldbootroom olduğu için. eğer newbootroomsa ve no dersen sorun yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

bu konuda dikkatli ol tam denemedim benimki oldbootroom olduğu için. eğer newbootroomsa ve no dersen sorun yaratabilir.

Usta seri numarası 5K0095Q****

ne yapayım buna göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_bye

quote:

bu konuda dikkatli ol tam denemedim benimki oldbootroom olduğu için. eğer newbootroomsa ve no dersen sorun yaratabilir.

Usta seri numarası 5K0095Q****

ne yapayım buna göre?

newbootroom gibi duruyor çünkü eski bootroomlar genelde ilk 5 hanesi rakam diye biliyorum.Emin değilim tam ama newbootroom gibi duruyor.Biraz araştır istersen yalnış birşey yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnadormania -- 30 Kasım 2010; 0:40:54 >
  • carnadormania çok sağol hocam işlem tamamdıreline emeğine sağlık ellerin dert görmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.d@y

carnadormania çok sağol hocam işlem tamamdıreline emeğine sağlık ellerin dert görmesin

hallettiysen tamamdır sevindim hayırlı olsun (:
  • Valla dostum hala araştırıyorum ne desem diye düşünüyom redsn0w bana bakıyor ben ona bir kişi yes de dedi bekliyorum diğerlerinin cevabı ne olacak.
  • şimdi arkadaşlar sabahtan beri karşılaştığım sorunları sıralayacağım =)

daha önce unlock jb gibi işlemler yaptım, en son dalgınlık yüzünden 2 aydır ipod touch olmuştu..

cihaz 3gs 16 gb ios 4.1 bb 05.14.02

linki verilen ipws yi bilgisayara yükledim (4.1 ve 4.2.1 ikisinide) redsn0w'u da yükledim..

redsn0w la işleme başlıyorum, redsn0w'a 4.1 ipws yi çektiğimde tanımıyor işlem yapmıyor, 4.2.1 ipws yi çektiğimde işlemler ilk posttaki gibi başlıyor ama 12. adıma geldiğinde ikinci reboot u yapmıyor orda takılıp kalıyor..

takılıp kaldığı yerde itunes'dan 4.1 yükle dediğimde redsn0w haraketleniyor ram disk kısmına geliyor ama itunes bunu yükleyemem ben dediği anda redsn0w da duruyor..

yani 12. adımdaki ikinci rebootu geçmiyor bir türlü, nasıl yapacağım ben bu işi =) cihazdan o kadar sıkıldım ki unlock edip satıp trcell cihaz almayı düşünüyorum ama önce unlock'u halletmek lazım =)

• Selam arkadaşlar ben telefonuma unlock yapacağım ama 4.2.1 i yüklemek istiyorum 3gs telefonum ve bootrom olayını bilmiyorum seri no:88926ztv diye gidiyor old mu new mi öğrenmem lazım lütfen yardım edin arakadaşlar
  • http://www.appleserialnumberinfo.com/Desktop/index.php buraya yaz numarayı,

Dev team'in açıklamasına göre 40. hafta ve aşağısı old bootrom. 40-45 arası hem yeni bootrom hem eski olabilir. 45 üstü yeni bootrom onlar

quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Selam arkadaşlar ben telefonuma unlock yapacağım ama 4.2.1 i yüklemek istiyorum 3gs telefonum ve bootrom olayını bilmiyorum seri no:88926ztv diye gidiyor old mu new mi öğrenmem lazım lütfen yardım edin arakadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGA -- 30 Kasım 2010; 1:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SGA

http://www.appleserialnumberinfo.com/Desktop/index.php buraya yaz numarayı,

Dev team'in açıklamasına göre 40. hafta ve aşağısı old bootrom. 40-45 arası hem yeni bootrom hem eski olabilir. 45 üstü yeni bootrom onlar

quote:

Orijinalden alıntı: _kej_

Selam arkadaşlar ben telefonuma unlock yapacağım ama 4.2.1 i yüklemek istiyorum 3gs telefonum ve bootrom olayını bilmiyorum seri no:88926ztv diye gidiyor old mu new mi öğrenmem lazım lütfen yardım edin arakadaşlar

Model: - iPhone 3G S (16 GB White)

Codename: - ?

Build Country: - Most likely China.

Build Year: - Your Mac was built in 2009.

Build Week - Your device was built in week 26 of that year (June).

Production Nr.: - Your device was number 3191 to be built that week.
    Bu çıktı arkadaşım

• arkadaslar benden baska redsnow donma problemi yasayan yokmu acaba ? Bu problemin bir caresi varmidir telefon 'downloading for jailbreak" yazisi esnasinda redsnow hata mesaji veriyor ve kapaniyor sonrada tabiki bastan baslamak zorunda kaliyorum . virus programimi pasif yaptim , redsnowda saga tiklayip " xp service pack 2 ile uyumlu hale getirdim " ona ragmen ne kadar denediysem redsnow hata mesaji verip kapaniyo yokmudur acaba bunun bir caresi yoksa telefonsuzmu kaldik artik ? Simdiden tesekkurler , saygilar ..
  • Arkadaşlar başarılı bir şekilde redsn0w kuruldu ve ultrasnow yaptım hat geldi hemde full Emeği geçen tüm arkadaşlara ve resimli anlatımı yapan Carnadormania ya , bootroom sorusuna hayır dememi sağlayan SGA dostuma çok teşekkürler yarın ilk işim telefonu yeni sahibine vermek ve paramı almak herkese ii geceler.
  • quote:

Teşekkürler arkadaşım anlatımın sayesinde sorunsuz 4.2.1 e unlock yaptım
  • bende yaptım tekrar restore jeilbreak unlock sıkıntı çıkmadı fakat. cihaz sim kartıda gördü bb de dğişti 06.15 e ama servis yok dio anlamadım :S yardım edecek birisi varmı sim rehberinede ulaştı ama servis yok
  • sabahtan beri çok kez iki forum başlığına da yazdım ama henüz bir cevap alamadım kimseden, yardım edin daa =)

waiting for reboot ekranında kalıyor hiç bir işlem yapmıyor.. ne yapmam lazım arkadaşlar.. 15 kez denedim 15inde de waiting for reboot kısmını geçse her şey hallolacak =)
  • Hala telefonunu kullannamayan ben varım galiba ya telefoncuya götürücem artık.
  • ya arkadaşlar itunes ile shift restore yapcam ama indirdiğim firmware hep rarlı çıkıyor ve içini açtığımda ipsw yok yani bir yığın dosya indiriyorum fakat bir türlü bulamadım bana bunun için link verirmisiniz rica etsem.
  • arkadaşlar ipsw dosyasını önce itunes ile restor etmemmi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

arkadaşlar ipsw dosyasını önce itunes ile restor etmemmi gerekiyor.

Ben ilk olarak restore ettim sonra işlemlere sıfırdan başladım yoksa telefonda jb vardı zaten sıfırdan başlamak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumerk

Hala telefonunu kullannamayan ben varım galiba ya telefoncuya götürücem artık.

Dostum hangi aşamada kaldığını belirtirsen insanlar daha rahat yardımcı olur sadece olmadı yapamıyorum diyorsun böyle nasıl yardımcı olalım sana???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.