Şimdi Ara

iphone 3g 99,00 usd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okkalı yazcaktım ama adamlar sms yazar gibi 160 karakter falan yazma izni vermişler.ben de sadece 99 dolar olmadığından.kullanmadan yorum yapmamalarından falan bahsettim
  • Bu kadar irdelemenize gerek yok diye dusunuyorum. Arkadas bir soru sormus, kendince haklidir ama alakasiz yerlere gitmesin. Cevap vermek isteyen versin, istemeyen vermesin diye dusunuyorum. Bana gore bu konuya verilebilecek makul bir cevap su sekilde olur:

8 GB 3G iPhone 199$'a satiliyordu yanlis hatirlamiyorsam (Sosyal Guvenlik Numarasi olanlar, 199$'lik ucretin yaninda sozlesme yapip uygulayacaklar icin)

Sozlesmesiz kullanmak isteyenler de sozlesmeden donme tazminatini + ilk ay faturasini odeyip, yani ek ucretler verip sozlesme olmadan iPhone kullanabiliyorlardi. Bunun da bedeli 450$ civarina geliyordu sanirsam. Tabi sosyal guvenlik numarasi yine olmali, bunun yaninda sozlesmeyi iptal edince kredi gecmisi puaninda dusus oldugundan dolayi pek de yanasilmiyordu bu olaya. Ebay'de bu islemlerle hic ugrasmadan almak icin 500-520 dolara satiliyordu asagi yukari.

Simdi eger arkadasin dedigi gibi 3G 8GB iPhone'un satis bedeli 199$'dan 99$'a dusmusse ve sozlesme kosullarinda da herhangi bir degisiklik yoksa (cunku sozlesmeyi iptal etmek icin tazminat ve ilk ay fatura bedeli odeniyor, bu bedeller de ayni kalmissa) o halde iPhone'un ederi 100 $ asagi cekilmis demek oluyor. Ebay fiyatlari da duser bu oranda.

Almak mantikli olur mu orasi size kalmis ama dedigim gibi sozlesme kosullari degismemisse eger, bu 100$lik indirim 3G 8 GB'lik iPhone'a direk yansir.

Ben dolar 1.15 iken gittigimde Ebay'den 2 adet 16 GB 3G iPhone almistim tanesi 620 $'dan. Buraya geldigim gun Turkcell ve Vodafone iPhone'u satisa cikarmislardi. Aldigim iPhone'lari geldigim gibi 1000 Liradan satmistim. Cunku o zaman sadece sim adaptoruyle (turbo sim vb.) kullanilabiliyordu. Onu da ben istemiyordum. Sonra Turkcell'den sozlesmesiz olarak 16 GB'lik aldim, Cunku Euro patlamisti ve telefon Euro kurundan gunluk hesaplaniyordu fakat gittigim bayi bana 1325 lira diyince hemen almistim :)

Buarada ABD'de degilseniz, kargo ile getirmeyi planliyorsaniz isiniz zor. Bir tanidigim ABD'den sadece iPhone'u (yani kutusu, sarj aleti vs olmaksizin) normal mektupmus gibi yolladi birkac dolarlik ucret ile ve geldi. Ancak kendisi bile bir daha denemem diyor.

• sözleşmeli olanlar için onlar her yerde yazıyor araştırmacı olun birazzzzzzzzzzz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.