Arkadaşlar Merhaba Iphone 3G A1241 'e sahibim. Pc'den usb ile şarz ediyorum. (priz yoluyla varmı bilmiyorum, prizlik bi parça vardı aksesuarlarının içinde ama denemedim) Şarz olumu çok hızlı iyi güzel, ama şarz olurken arka kısmı özellikle alt, ısınma problemi yaşıyorum. Tamam şarz oluyor ısınması normal ama; Yeni yazılım geliştirildi hem ısınma problemine hemde genel menü arayüz vs hızının arttırılaran yakın zamanda geliştirilen bir yazılım olduğunu duydum.
Bu yazılıma nasıl ulaşabilirim veya bunu kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.
Teşekkürler, Iyi Forumlar.
Özellikle iPhone 3G kullanıcılarının performans sorunlarına çare olmasını bekledikleri iOS 4.1 sürümü nihayet haftaya resmen yayınlanıyor ve de Steve Jobs'un açıkladığına göre iPhone 3G'lerin performans sorunları son buluyor.
iOS 4.1 ile gelen önemli yenilikler ve bugfixler şunlar:
* iPhone 3G'lerdeki performans sorunu ile bluetooth ve proximity ile ilgili sorunlar düzeliyor. * Özellikle ışığa karşı çekilen fotoğraflarda daha iyi görüntü alınmasını sağlayan HDR (High Dynamic Range) teknolojisi geliyor. * iPhone 4'lere, HD kalitesinde kaydedilen videolar için Wi-Fi üzerinden upload yeteneği geliyor. * GameCenter
iOS 4.1 ile ilgili en önemli yenilik tabii ki iPhone 3G'lerdeki performans sorununun düzelmesi fakat benim en çok sabırsızlıkla beklediğim GameCenter :) GameCenter sayesinde, App Store'da tek kişilik oyunların bir çoğu multiplayer özelliği kazanacak ve arkadaşlarımızla bu oyunlar üzerinden yarışabileceğiz. Tabii oyun geliştiricileri oyunlarını GameCenter'a uyarladıktan sonra.
iOS 4.1 ile gelen diğer ilginç bir yenilik de HDR teknolojisi. Genelde profesyonel fotoğrafçılıkta kullanılan bu teknik ile, bir resmen yüksek ışıklı, karanlık ve orta hali ayrı ayrı çekilip ardından birleştirilerek daha iyi bir görüntü elde edilmesi sağlanıyor.
HDR ile klasik fotoğraflarda görülmeyen aşağıdaki detaylar, aşağıdaki örnekte olduğu gibi ortaya çıkıyor. (Sağdaki resim HDR ile oluşturulmuş fotoğraf)
Soldaki klasik, sağdaki ise HDR ile hazırlanmış fotoğraf.
Önümüzdeki hafta iPhone ve iPod Touch sahiplerinin ücretsiz olarak güncelleyebilecekleri iOS 4.1 ile ilgili özet bilgiler kısaca böyle.
Birşeyler buldum
bende 3G kullanıyorum şuan 4.0.1 itunes backup alırken hata verdiğinden versiyonu yukseltemıyorum. Turkcell ile yaptığım görüşmede 4. üstü verisyona yukselten kullanıcılarda bu tarz şikayetleri çok alıyoruz, bu nedenlede önermiyoruz dediler. bu konuda bir fikri olan var mı ?
4,0'dan sonra gerçekten 3g cihazlarda ciddi bir yavaşlama takılma söz konusu dün arkadaşta inceledim nerede benim eski 3 g'nin hızı.ancak 4,1'i yükleyen arkadaşlar bu sorunun ortadan kalktığını belirtiyorlar.4,1'de 1 hafta içinde itunes'da
quote:
Orijinalden alıntı: iphone3G
bende 3G kullanıyorum şuan 4.0.1 itunes backup alırken hata verdiğinden versiyonu yukseltemıyorum. Turkcell ile yaptığım görüşmede 4. üstü verisyona yukselten kullanıcılarda bu tarz şikayetleri çok alıyoruz, bu nedenlede önermiyoruz dediler. bu konuda bir fikri olan var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme